Pardoseli » Evenimente

Bona în turneu – pentru parchetari, arhitecți și designeri

14 martie 2019
În spiritul de inovatori constanți și dornici de a împărtăși cunoștințele noastre, am organizat întâlniri și traininguri cu arhitecți, designeri și meșteri parchetari. Echipa Bona a fost și este încă în turneu, acum când citiți aceste rânduri, prezentând noul și inovatorul lac Bona Mega ONE, împreună cu Sistemul de uleiuri colorate care transformă o banală podea de lemn într-o operă de artă.

Beneficiarii vor pardoseli personalizate și de calitate

31 decembrie 2018
Domnule Ioan Bodor, sunteți unul dintre puținii români care au urmat cursurile școlii de la Neustadt an der Aisch, încă de acum 10 ani. Care era la noi situația pregătirii profesionale atunci și care este acum?

Profilul specialistului în pardoseli

31 decembrie 2018
Razvan DobreMunca noastră de zi cu zi are multe provocări – ca orice activitate făcută cu responsabilitate, de altfel. Totuși, cea mai mare provocare a fost (și este în continuare) să oferim încredere. Este dificil, pe o piață în care Dorel a devenit erou legendar național; este și unul dintre motivele pentru care la noi funcționează destul de bine parteneriatele pe termen lung, pentru că, odată constatat succesul unei lucrări, beneficiarul va vrea să lucreze tot cu tine, fără să-și asume riscul unui salt în necunoscut.

Bienala Națională de Arhitectură 2018

31 decembrie 2018
Pe 1 octombrie 2018 am participat ca parteneri media la deschiderea lucrărilor celei de-a XIII-a ediții a Bienalei Naționale de Arhitectură, desfăşurată la Teatrul Naţional "I.L. Caragiale" din Capitală. Tema ediţiei din acest an, ”100 de ani de Arhitectură în România”, a fost dedicată unei aniversări cu profundă rezonanţă pentru arhitectură şi profesioniştii acesteia, pentru cultura şi istoria naţională. La eveniment a fost distribuită gratuit ultima ediție a revistei, din dorința de a transmite arhitecților cele mai recente noutăți al branșei noastre.

MOBILA EXPO 2019, cel mai important eveniment dedicat industriei mobilei

31 decembrie 2018

MOBILA EXPO– Târgul de mobilă cu vânzare – este locul unde găsești sute de piese de mobilier în variate stiluri și sfaturi potrivite pentru decorarea diferitelor spații interioare. Evenimentul la care expun exclusiv producători de mobilă are loc între 14 și 17 martie 2019, în Centrul Expozițional ROMEXPO.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli