Pardoseli » Evenimente

Proiectarea acustică trebuie făcută odată cu proiectarea de arhitectură

19 decembrie 2017
Cristina StanInterviu cu Doamna Conf. Univ. Dr. Ing. Mariana Cristina Stan, membru al Comisiei de Acustică a Academiei Române. Absolventă a Facultății de Construcții Civile și Industriale, a lucrat peste 30 de ani la Laboratorul de Acustică al Institutului de Cercetări în Construcții INCERC București, apoi a predat 10 ani disciplina ”Fizica construcțiilor” la Facultatea de Arhitectură a Universității Spiru Haret.
 

Sincronizați la piața europeană și împreună cu ea

19 decembrie 2017
Succesul acestui proiect se datorează, așa cum este firesc, aderenței și solidarizării lui cu piața autohtonă de pardoseli. Este o revistă care se adresează în egală măsură montatorilor, designerilor, arhitecților, producătorilor și beneficiarilor de lucrări premium, tuturor celor care într-un fel sau altul au un anumit grad de preocupare pentru ce, cum și în ce fel se aplică drept pardoseală, spre a ajunge pe cea mai scurtă cale la rezultatul dorit.

Romhotel: interes doar pentru soluții profesionale

19 decembrie 2017
În perioada 16 – 19 noiembrie, revista noastră a participat la cea de-a XXV-a ediție a expoziției de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri, restaurante, baruri și catering - Romhotel 2017. În pavilioanele C5, C6 și G7 și-au prezentat ofertele peste 80 de companii din domeniu, au fost organizate evenimente gastronomice cu chefi renumiți și demonstrații cu produse și echipamente Horeca, au fost organizate prezentări și seminarii.

BIFE-SIM 2017 – noile tendințe în amenajări interioare și exterioare

19 decembrie 2017
BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii din România,  a avut loc între 13 și 17 septembrie 2017 la Romexpo, unde au expus producători români și importatori care și-au prezentat produsele și serviciile direct celor interesați. Revista noastră, partener media al evenimentului, a fost pusă la dispoziția vizitatorilor, ocazie cu care am putut afla de asemenea și preferințele acestora în privința materialelor pentru pardoseli, a aspectului dorit, problemele tehnice pe care le ridică lucrările solicitate profesioniștilor din domeniu.

Gala și premiile Concursului Anualei de Arhitectură București 2017

12 septembrie 2017
Joi, 22 iunie, a avut loc Gala Anualei de Arhitectură București 2017, eveniment major pentru arhitecți, cu o dublă semnificație de această dată: au fost premiate cele mai bune proiecte înscrise în concursul de arhitectură și, în plus, a fost inaugurat noul sediu al OAR București din strada Sfântul Constantin nr. 32, numit Casa Arhitecturii, loc de întâlnire pentru toți cei interesați de o dezvoltare armonioasă a Capitalei.


SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli