Pardoseli » Evenimente

Programul Bienalei Nationale de Arhitectura 2018

25 septembrie 2018
BIENALA NAȚIONALĂ DE ARHITRCTURĂ - edițIa a XIII-a, 2018 „100 DE ANI DE ARHITECTURĂ ÎN ROMÂNIA”. Calendarul expozițiilor, galelor de premiere și  evenimentelor.

Gala Premiilor Anualei de Arhitectură București - 2018

25 septembrie 2018
Pe 5 iulie 2018, am fost prezenți la gala de decernare a premiilor din cadrul celei de-a XVI-a ediții a Anualei de Arhitectură, organizată de Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România. Evenimentul, desfășurat pe terasa Teatrului Național București (reamenajată de curând, în contextul renovării și reconfigurării întregii clădiri), s-a bucurat de o prezență numeroasă – circa 600 de arhitecți, specialiști din domeniul construcțiilor, autorități publice, producători de materiale, presă.

Montatorul și beneficiarul

25 septembrie 2018
Razvan DobreSuccesul unei lucrări depinde, așa cum este firesc, de calitatea materialelor, profesionalismul montatorilor, situația de pe șantier... Și mai depinde de un lucru important: relația dintre beneficiar și montator. Dacă relația nu se bazează pe încredere, lucrarea are multiple ”șanse” să devină dificilă.

Bienala Națională de Arhitectură 2018

01 septembrie 2018
Bienala de arhitectura 2018Uniunea Arhitecților din România îi invită pe toți arhitecții să participe la prestigioasa expoziție-concurs desfășurată sub însemnele Bienalei Naționale de Arhitectură 2018, ediția a XIII-a, a cărei temă este „100 de ani de arhitectură în România”.
Ediția din acest an a bienalei are, față de edițiile anterioare, un număr sporit de secțiuni, tocmai pentru a cuprinde mai eficient diversitatea fenomenului arhitectural din ultimii ani.

Concursul European al Montatorilor de Pardoseli 2018 – Minsk, Belarus

04 iulie 2018
În perioada 23 – 26 mai 2018 a avut loc la Minsk - Belarus cea dea XII-a ediție a Concursului European al Montatorilor de Pardoseli, unde România a fost reprezentată și ea de un concurent, împreună cu echipa de antrenori și susținători.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli