Pardoseli » Evenimente

Concursul Național pentru Design Pardoseli al Studenților Arhitecți

18 iunie 2017
Tema Concursului Național pentru Design Pardoseli al Studenților Arhitecți, desfășurat în cadrul Art Floors 2017, a constat în crearea unei pardoseli calde din două materiale diferite (lemn, covoare PVC, linoleum, mochetă, plută etc.) pentru sala de consiliu a unei instituții, sală cu suprafaţa totală de aproximativ 50.00 mp și planşeul din beton armat.

Concursul Național, impresii post-eveniment

18 iunie 2017
Reacțiile după ultimul Concurs Național al Montatorilor de Pardoseli au fost în marea lor parte (ca să fim modești) pozitive, dată fiind în primul rând amploarea evenimentului, numărul participanților din toate zonele urmărite cu interes de noi: concurenți, vizitatori (montatori, designeri, constructori etc.), companii implicate în proiect ca expozanți, sponsori, furnizori de materiale pentru competiție. Le mulțumim tuturor acestora pentru efortul făcut și sperăm că vor fi alături de noi și în activitatea viitoare.

Universitatea Tehnică de Construcții București: Construct Fest 2017

18 iunie 2017
În zilele de 30 și 31 mai 2017, în campusul din Bulevardul Lacul Tei al Universității Tehnice de Construcţii București, a avut loc prima ediție a manifestării Construct Fest, un eveniment complex dedicat studenţilor UTCB (foşti, prezenţi şi viitori), cadrelor didactice și partenerilor acestei prestigioase instituții. La eveniment a fost prezentă și revista noastră, care a fost distribuită gratuit vizitatorilor.

S-a încheiat Campionatul Național al Montatorilor de Pardoseli 2017

29 martie 2017
Sâmbătă, 25 martie, a avut loc festivitatea de premiere a ediției 2017 a Campionatului Național al Montatorilor de Pardoseli, în cadrul căreia au fost recompensați autorii celor mai bune lucrări realizate în cadrul competiției. Concursul a avut loc în zilele de 24 și 25 martie, în Pavilionul C3 al complexului Romexpo, și a inclus 3 probe: pardoseli de lemn (parchet), pardoseli elastice/textile (cauciuc, linoleum și mochetă), respectiv pardoseli turnate (design rezidențial, pardoseli decorative cu reologie controlată și sistem parking).

Programul Concursului Național al Montatorilor de Pardoseli din România 2017

20 martie 2017
Joi, 23 martie – întâlnire, training, prezentări; Vineri, 24 martie – prima zi de concurs; Sâmbătă, 25 martie – a doua zi de concurs și festivitate de premiere...

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli