Pardoseli » Evenimente

Anuala de Arhitectură – București, 2018; Gala Premiilor: 5 iulie 2018

03 iulie 2018
Anuala de Arhitectură București 2018, ajunsă la ediția a XVI-a, va avea tema ”de utilitate publică”, iar organizarea va fi asigurată, ca de fiecare dată, de Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România. Manifestarea se va desfășura în două etape: 20 iunie – 5 iulie (când se va desfășura concursul de arhitectură și se vor ține o serie de conferințe), respectiv 6 octombrie – 10 decembrie (expoziții și alte evenimente satelit, cu itinerarea Anualei prin cartierele bucureștene).

Wakol și Loba – un nou seminar Executiv Trading

03 iulie 2018
În zilele de 10 și 11 mai 2018, compania Executiv Trading a organizat la sediul său din Satu mare (Odoreu) un nou seminar dedicat montatorilor de pardoseli și dealerilor de produse profesionale Wakol și Loba.

Romhotel 2018

03 iulie 2018
Ediția 2018 a târgului Romhotel, cel mai important eveniment anual Horeca din România, a avut loc între 19 și 21 aprilie; a fost vorba despre o schimbare a sezonului de desfășurare, în mod tradițional acesta desfășurându-se toamna, în noiembrie.

Doar în colaborare cu mediul profesional

03 iulie 2018
Țara noastră a fost reprezentată, prin Asociația Montatorilor de Pardoseli din România, la o nouă ediție a Concursului European al Montatorilor de Pardoseli. A fost prezentă o echipă, concurentul nostru Beniamin Strateanu, selectat la ultima ediție a competiției naționale, obținând un onorabil loc 4 din 14 competitori – puteți afla mai multe citind articolul dedicat acestui eveniment.

Construct Expo 2018

03 iulie 2018
Oferta industriei pardoselilor, raporturile dintre principalii actori din piață și interesul beneficiarilor pentru anumite tipuri de produse specializate pot fi evaluate în multe feluri; participarea la târgurile de profil rămâne una dintre modalitățile principale și... cum putem ști să ne poziționăm mai corect decât mergând la Construct Expo, cea mai importantă manifestare de gen, desfășurată an de an la Romexpo, în primăvară?

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli