Pardoseli » Evenimente

Pardoselile de hotel, abordări particulare

12 septembrie 2017
În ediția actuală puteți citi câteva articole legate de segmentul hotelier, sau, într-o accepțiune mai largă, segmentul hospitality, cu tot ceea ce poate reprezenta: restaurante, spații pentru agrement, centre Spa etc. Revista va participa la evenimentele de profil din toamna aceasta și credem că merită să avem o abordare individualizată pe acest domeniu, care pentru noi este deosebit de important.

Revista Pardoseli Magazin, partener media al Anualei de Arhitectura Bucuresti 2017

13 iulie 2017
Revista Pardoseli Magazin, partener media al Anualei de Arhitectura Bucuresti 2017, este prezenta la toate manifestarile acestui eveniment, incepand cu 22 iunie si pana in decembrie acest an.

Concursul Național al Montatorilor de Pardoseli 2017

19 iunie 2017
Concursul Național al Montatorilor de Pardoseli, eveniment major în viața acestei branșe, a avut loc în zilele de 24 și 25 martie, în Pavilionul C3 al complexului Romexpo. Competiția a inclus 3 probe: pardoseli de lemn (parchet), pardoseli elastice/textile (cauciuc, linoleum și mochetă), respectiv pardoseli turnate (design rezidențial, pardoseli decorative cu reologie controlată și sistem parking).

RESURSE – construind responsabil, Anuala de Arhitectură București 2017

18 iunie 2017
Anuala de Arhitectură București 2017 a ajuns la ediția a XV-a și este organizată, ca de fiecare dată, de Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România. Tema acestei ediții este ”RESURSE – construind responsabil”, iar manifestarea se desfășoară în două perioade ale anului: 29 mai - 30 iunie 2017 și 6 octombrie – 10 decembrie 2017, în spațiul public al Capitalei. Revista noastră va fi prezentă la acest eveniment, fiind distribuită gratuit participanților la evenimente.

Concursul Național pentru Design Pardoseli al Studenților Arhitecți

18 iunie 2017
Tema Concursului Național pentru Design Pardoseli al Studenților Arhitecți, desfășurat în cadrul Art Floors 2017, a constat în crearea unei pardoseli calde din două materiale diferite (lemn, covoare PVC, linoleum, mochetă, plută etc.) pentru sala de consiliu a unei instituții, sală cu suprafaţa totală de aproximativ 50.00 mp și planşeul din beton armat.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli