Pardoseli » Evenimente

Romhotel 2018

03 iulie 2018
Ediția 2018 a târgului Romhotel, cel mai important eveniment anual Horeca din România, a avut loc între 19 și 21 aprilie; a fost vorba despre o schimbare a sezonului de desfășurare, în mod tradițional acesta desfășurându-se toamna, în noiembrie.

Doar în colaborare cu mediul profesional

03 iulie 2018
Țara noastră a fost reprezentată, prin Asociația Montatorilor de Pardoseli din România, la o nouă ediție a Concursului European al Montatorilor de Pardoseli. A fost prezentă o echipă, concurentul nostru Beniamin Strateanu, selectat la ultima ediție a competiției naționale, obținând un onorabil loc 4 din 14 competitori – puteți afla mai multe citind articolul dedicat acestui eveniment.

Construct Expo 2018

03 iulie 2018
Oferta industriei pardoselilor, raporturile dintre principalii actori din piață și interesul beneficiarilor pentru anumite tipuri de produse specializate pot fi evaluate în multe feluri; participarea la târgurile de profil rămâne una dintre modalitățile principale și... cum putem ști să ne poziționăm mai corect decât mergând la Construct Expo, cea mai importantă manifestare de gen, desfășurată an de an la Romexpo, în primăvară?

Domotex Hanovra 2018 – un târg al inovațiilor, reinventat el însuși

07 martie 2018
Târgul Domotex 2018, desfășurat în perioada 12 - 15 ianuarie la Hanovra - Germania, a înregistrat și anul acesta creșteri la anumiți ”parametri”, precum numărul de expozanți și suprafața alocată acestora (un pavilion în plus fața de ediția anterioară), ca o confirmare a efortului organizatorilor de a da celui mai mare eveniment expozițional din lume pentru pardoseli un aspect mai proaspăt, mai modern, mai trendy. Sub sloganul ”Unique Youniverse”, târgul a reunit nu mai puțin de 1.615 de expozanți (au fost 1.400 în 2017), care au atras peste 45.000 de vizitatori din 100 de țări, în general specialiști, oameni de afaceri și arhitecți sau designeri interesați de noutăți tenologice, trenduri și oportunități de business.

CONCURSUL EUROPEAN AL MONTATORILOR DE PARDOSELI 2018 – MINSK

07 martie 2018
Între 23 – 26 mai 2018, la Minsk, capitala Republicii Belarus, va avea loc a 12-a ediție a Concursului European al Montatorilor de Pardoseli, organizat sub egida EUFA P+F și la care sunt așteptați parchetari din Germania, Polonia, Italia, Republica Cehă, România, Belarus, Ucraina, Lituania, Rusia și Azerbaidjan.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli