Pardoseli » Evenimente

Peste 60 de companii din industria ospitalităţii expun la ROMHOTEL

16 noiembrie 2016
Între 17 și 20 noiembrie, în Centrul Expoziţional Romexpo, are loc cel mai important eveniment din industria ospitalităţii, Expoziţia Internaţională de echipamente, mobilier şi dotări pentru hoteluri şi restaurante – ROMHOTEL.

Anuala de Arhitectură - București 2016

14 octombrie 2016
Revista noastră a fost prezentă ca partener media și anul acesta la manifestările Anualei de Arhitectură, ajunsă în 2016 la ediția a XIV-a. Cea mai importantă etapă a evenimentului s-a desfășurat  în ambianța grădinii Casei Universitarilor din București, unde au fost expuse lucrările participante la concursul devenit tradițional, a avut loc Gala de Premiere a celor mai apreciate proiecte, au fost organizate alte diverse evenimente și au fost distribuite gratuit participanților ultimele ediții ale revistei noastre.

Avem nevoie de tinerii montatori

14 octombrie 2016
În dorința de a continua o tradiție a asociației noastre și a branșei, ne propunem ca în primăvara anului viitor să organizăm o nouă ediție a Concursului Național al Montatorilor de Pardoseli. Avem semnale pozitive din piață, mulți aplicatori experimentați, distribuitori de materiale specifice și consultanți își doresc reiterarea acestui eveniment.

Seminar – training Wakol la Brașov

14 octombrie 2016
Executiv Trading din Satu Mare și Wakol Germania au organizat pe 6 septembrie 2016 seminarul - training cu tema ”Soluții și sisteme profesionale în montarea pardoselilor elastice”. Evenimentul a avut loc la hotelul Casa Mureșan din Brașov, iar la invitația organizatorilor au răspuns circa 30 de montatori și distribuitori specializați în domeniu.

BIFE-SIM 2016 – de la mobilier spre amenajări interioare desăvârșite

13 octombrie 2016
BIFE-SIM, cel mai mare târg românesc specializat în mobilă, echipamente și accesorii, cu participare internațională, a avut loc anul acesta între 14 şi 18 septembrie la Romexpo. Timp de 5 zile, producătorii și importatorii de mobilier, dar și de alte produse și materiale pentru amenajări interioare, printre care și pardoseli, au avut o platformă de expunere organizată pe sectoare tematice, târgul reunind oferta saloanelor de mobilier clasic, mobilier modern, bucătării, decorațiuni și corpuri de iluminat.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli