Pardoseli » Evenimente

Înainte de competiție

17 martie 2017
Suntem în pragul unui nou Concurs Național al Montatorilor de Pardoseli din România, programat pentru 24 și 25 martie, cu evenimentul mai larg care îl însoțește, Art Floors 2017, în perioada 23 – 26 martie. Vom avea deci pentru domeniul nostru nu doar o competiție a tinerilor montatori, ci și o zonă expozițională, cu cele mai bune produse de pe piață, un concurs al tinerilor arhitecți și designeri organizat în parteneriat cu Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu”, demonstrații și alte evenimente conexe.

Seminar tehnic Wakol – Loba în Germania

17 martie 2017
Și anul acesta, SC Executiv Trading SRL, reprezentant unic în România al brandurilor premium Wakol- Loba din Germania a organizat un seminar tehnic cu aplicatorii de pardoseli. De data aceasta, s-a mers chiar la sursă, adică în Germania, la sediile centrale ale producătorilor amintiți.

Concursul Național al Montatorilor de Pardoseli și Art Floors 2017, Romexpo, 23 – 26 martie 2017

29 decembrie 2016

În perioada 23 – 26 martie 2017, la Romexpo - Pavilionul C3, se va desfășura o nouă ediție a Concursului Național al Montatorilor de Pardoseli din România, coroborat cu expoziția specializată ART FLOORS 2017. Evenimentul va fi organizat de AMPR (Asociația Montatorilor de Pardoseli din România), cu sprijinul EUFA P+F (Asociația Europeană pentru Promovarea Pregătirii Profesionale a Montatorilor de Parchet și Pardoseli), și va avea loc în paralel cu cea mai importantă manifestare expozițională de construcții din România, care reunește târgurile Construct Expo, Ambient Expo, Romtherm, Mobila Expo și Expo Flowers & Garden.

Prezenți la cea de-a XXIV-a ediție e expoziției Romhotel

29 decembrie 2016
Participanții la târgul specializat în industria ospitalității Romhotel 2016, vizitatori și expozanți, au putut citi ultimele ediții ale revistei noastre, distribuite gratuit cu ocazia acestui eveniment. De asemenea, cei interesați au putut primi informații specifice acestui domeniu, inclusiv despre furnizori de materiale și servicii specifice, utile atât în faza de dezvoltare a unei investiții, cât și în cadrul renovărilor, necesare periodic unei unități hoteliere sau de alimentație publică.

Bienala Națională de Arhitectură – București 2016

29 decembrie 2016
Uniunea Arhitecților din România, în colaborare cu Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București, a organizat în perioada 12-28 octombrie 2016 cea de-a XII-a ediție a Bienalei Naționale de Arhitectură, cu tema „Recuperarea reperelor“.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli