Pardoseli » Evenimente

Sincronizați la piața europeană și împreună cu ea

19 decembrie 2017
Succesul acestui proiect se datorează, așa cum este firesc, aderenței și solidarizării lui cu piața autohtonă de pardoseli. Este o revistă care se adresează în egală măsură montatorilor, designerilor, arhitecților, producătorilor și beneficiarilor de lucrări premium, tuturor celor care într-un fel sau altul au un anumit grad de preocupare pentru ce, cum și în ce fel se aplică drept pardoseală, spre a ajunge pe cea mai scurtă cale la rezultatul dorit.

Romhotel: interes doar pentru soluții profesionale

19 decembrie 2017
În perioada 16 – 19 noiembrie, revista noastră a participat la cea de-a XXV-a ediție a expoziției de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri, restaurante, baruri și catering - Romhotel 2017. În pavilioanele C5, C6 și G7 și-au prezentat ofertele peste 80 de companii din domeniu, au fost organizate evenimente gastronomice cu chefi renumiți și demonstrații cu produse și echipamente Horeca, au fost organizate prezentări și seminarii.

BIFE-SIM 2017 – noile tendințe în amenajări interioare și exterioare

19 decembrie 2017
BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii din România,  a avut loc între 13 și 17 septembrie 2017 la Romexpo, unde au expus producători români și importatori care și-au prezentat produsele și serviciile direct celor interesați. Revista noastră, partener media al evenimentului, a fost pusă la dispoziția vizitatorilor, ocazie cu care am putut afla de asemenea și preferințele acestora în privința materialelor pentru pardoseli, a aspectului dorit, problemele tehnice pe care le ridică lucrările solicitate profesioniștilor din domeniu.

Gala și premiile Concursului Anualei de Arhitectură București 2017

12 septembrie 2017
Joi, 22 iunie, a avut loc Gala Anualei de Arhitectură București 2017, eveniment major pentru arhitecți, cu o dublă semnificație de această dată: au fost premiate cele mai bune proiecte înscrise în concursul de arhitectură și, în plus, a fost inaugurat noul sediu al OAR București din strada Sfântul Constantin nr. 32, numit Casa Arhitecturii, loc de întâlnire pentru toți cei interesați de o dezvoltare armonioasă a Capitalei.


Materiale profesionale la Concursul Național al Montatorilor de Pardoseli

12 septembrie 2017
Concursul, eveniment major în viața branșei, a avut loc în zilele de 24 și 25 martie, în Pavilionul C3 al complexului Romexpo si a inclus 3 probe: pardoseli de lemn (parchet), pardoseli elastice/textile (cauciuc, linoleum și mochetă), respectiv pardoseli turnate (design rezidențial, pardoseli decorative cu reologie controlată și sistem parking).

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli