Pardoseli » Evenimente

Concursului Național Studențesc ”Design de pardoseli” 2017

17 martie 2017
Centrul de Studii Arhitecturale și Urbane – CSAU al Universității de Arhitectură şi Urbanism ”Ion Mincu” din București și Asociaţia Montatorilor de Pardoseli din România organizează o nouă ediție a Concursului Național Studențesc ”Design de pardoseli”, cele mai bune lucrări urmând a fi expuse și premiate în perioada 23 – 26 martie la Romexpo, în cadrul evenimentului Art Floors 2017.

Felder Gruppe România susţine „Concursul Naţional al Montatorilor de Pardoseli și Art Floors 2017”

17 martie 2017
Anul acesta urmărim și susținem împreună Concursul Național al Montatorilor de Pardoseli din România și expoziția specializată ArtFloors 2017, competiția celor mai buni tineri montatori din domeniu.

Pregătirea viitorilor ingineri constructori în domeniul finisajelor

17 martie 2017
În discuţiile cu agenţii comerciali referitoare la nivelul de pregătire al studenţilor în domeniul finisajelor, deseori ni se reproşează că nu le sunt îndeplinite aşteptările. ”Îndeplinirea aşteptărilor” este condiţionată de cadrul de pregătire al studentului în procesul educaţional, iar necunoaşterea limitelor acestuia conduce la dezamăgiri din partea agenţilor comerciali.

BAU München și DOMOTEX Hanovra – trendurile și noutățile anului 2017

17 martie 2017
La începutul acestui an au avut loc două evenimente majore pentru domeniul construcțiilor, și pardoselilor în particular: DOMOTEX Hanovra (14 – 17 ianuarie) și BAU München (16 – 21 ianuarie). Prezenți la cele două expoziții, vă prezentăm în continuare o selecție de informații despre modul de desfășurare a manifestărilor, precum și câteva repere privind produsele și producătorii importanți, prezenți și pe piața românească. 

Înainte de competiție

17 martie 2017
Suntem în pragul unui nou Concurs Național al Montatorilor de Pardoseli din România, programat pentru 24 și 25 martie, cu evenimentul mai larg care îl însoțește, Art Floors 2017, în perioada 23 – 26 martie. Vom avea deci pentru domeniul nostru nu doar o competiție a tinerilor montatori, ci și o zonă expozițională, cu cele mai bune produse de pe piață, un concurs al tinerilor arhitecți și designeri organizat în parteneriat cu Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu”, demonstrații și alte evenimente conexe.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli