Extrem de util pe orice șantier: Ventilatorul axial PowerVent 8000

Suport si adezivi » Pardoseli uscate | 29 decembrie 2016

Ventilator de santier, Ventilatorul axial PowerVent 8000

Un ventilator axial profesional este util în nenumărate cazuri pe un șantier, mai ales dacă acesta este conceput să răspundă unor solicitări diverse. Echipamentul prezentat aici poate deveni indispensabil atât în cazul în care umiditatea din construcție sau din diferite materiale trebuie eliminată mai rapid, cât și atunci când praful devine o problemă pentru sănătatea constructorilor, pentru vizibilitate sau calitatea lucrării.

 

PowerVent 8000 este un ventilator de înaltă performanță menit uscării și ventilării rapide a unor spații ample, precum clădiri aflate în șantier, coridoare, tuneluri, subsoluri. El permite evacuarea unui flux maxim de aer, în timp redus și cu un consum electric scăzut, având la dispoziție un simplu branșament monofazat.

Ventilatorul transportă aerul pe distanțe lungi și la presiune ridicată; prin conectarea diferiților distribuitori, PowerVent 8000 poate efectua ventilarea și mai eficient, grație furtunurilor dedicate. În cazul în care se dorește extragerea prafului, la ventilator se poate conecta un sac colector din clasa M.

 

Avantaje

·         Compresie ridicată a aerului pentru furtunuri lungi

·         Carcasă robustă din plastic ABS (acrilonitril-butadien-stiren, un polimer cu mare rezistență la impact)

·         Clasa de protecție IP 44 (la praf, apă intervenită accidental, protecția unor părți ale corpului – degete, picioare etc.)

·         Se poate conecta un sac de praf din clasa M.

 

 Caracteristici

Volumul de aer circulat max. (m3/h)

7.560

Compresia (Pa)

600

Puterea consumată max. (kW)

0,75

Tensiunea de alimentare

230 / 50 V/Hz (A)

Greutatea

17 Kg

Nivelul de zgomot (dBA)

85

Lungimea furtunului max. (m):

45

 

 Deși reprezintă o soluție inovatoare, recent apărută pe piața din România, aceste unități au fost folosite deja pe o serie de șantiere, fiind extrem de utile mai ales în spații închise, unde se produce mult praf și nu există ventilație. Sacul colector de 4 m lungime este foarte util din punctul de vedere al ușurintei cu care sunt eliminate reziduurile.

Ca de obicei, Life Art vine în ajutorul constructorilor și montatorilor cu echipamente produse în Germania, care aduc un plus de eficiență lucrărilor, dar și profesionalism, demonstrabil în fața clienților prin utilizarea unor soluții de ultimă generație.
 

Life Art Distributie
Bd. Timișoara nr.103-111, București

Tel.: 021.314.21.44
E-mail: florin@lifeart.ro

www.lifeart.ro


Sisteme profesionale pentru pardoseli