Finisaje si intretinere » Finisaje si intretinere

Uzin România - un nou inceput

03 iulie 2018
Uzin Utz AG, companie peste 100 de ani de experință în domeniul pardoselilor, este într-o nouă ofensivă pe piața românească. Cu o echipă mai puternică, un nou sediu în zona de nord a Capitalei și pornind de la calitatea incontestabilă  a produselor Uzin, Pallmann și Wolf, producătorul german de materiale și mașini pentru pardoseli vine cu propuneri speciale pentru montatorii de pardoseli, arhitecți și designeri de interior.

Protecție naturală și un design nobil pentru pardoseală cu uleiurile MUREXIN

03 iulie 2018
Uleiurile reprezintă prima metodă de tratare a pardoselilor din lemn. Sistemele pe bază de uleiuri nu formează peliculă, au la bază materiale naturale și un miros neutru. Uleiurile naturale de impregnare Murexin NP 90 și NP 90 Colour cu uscare oxidativă protejează pardoselile din lemn împotriva penetrării fluidelor și a murdăriei.

”Reutilizarea este tendința de viitor din domeniul pardoselilor. Bona Inspiration se potrivește perfect acestei tendințe.”

03 iulie 2018
Tot mai mulți oameni văd pardoselile ca pe o altă modalitate de a-și exprima gustul și individualitatea. Și tind să-și modifice pardoselile mai des, în același mod în care schimbă alte aspecte ale interioarelor proprii.

Lemnul, un material cu personalitate. Avantaje, dificultăți, rezolvări

07 martie 2018
Oricâte noi materiale pentru construcție au fost inventate, lemnul a rămas preferatul multora. Ca strat final pentru pardoseli, este elegant, natural, cald și, cu o prelucrare corespunzătoare, devine greu de egalat. Problemele lui principale sunt comportamentul în timp (apariția rosturilor și crăpăturilor, umflarea) și nevoia de mentenanță (uzura, zgârierea, colorarea diferențiată în funcție de expunerea la soare, evitarea atacurilor insectelor etc.).

Bona aduce inspirație promovând concepte noi în materie de pardoseli

07 martie 2018
Renumita companie suedeză Bona definește tendințele în materie de pardoseli cu „Bona Inspiration”, un concept unic în proiectarea stilurilor de pardoseli moderne. În colaborare cu analistul de tendințe de renume mondial Cay Bond, focusul s-a mutat acum pe pardoseală, ca detaliu esențial de design.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli