Finisaje si intretinere » Finisaje si intretinere

”Reutilizarea este tendința de viitor din domeniul pardoselilor. Bona Inspiration se potrivește perfect acestei tendințe.”

03 iulie 2018
Tot mai mulți oameni văd pardoselile ca pe o altă modalitate de a-și exprima gustul și individualitatea. Și tind să-și modifice pardoselile mai des, în același mod în care schimbă alte aspecte ale interioarelor proprii.

Lemnul, un material cu personalitate. Avantaje, dificultăți, rezolvări

07 martie 2018
Oricâte noi materiale pentru construcție au fost inventate, lemnul a rămas preferatul multora. Ca strat final pentru pardoseli, este elegant, natural, cald și, cu o prelucrare corespunzătoare, devine greu de egalat. Problemele lui principale sunt comportamentul în timp (apariția rosturilor și crăpăturilor, umflarea) și nevoia de mentenanță (uzura, zgârierea, colorarea diferențiată în funcție de expunerea la soare, evitarea atacurilor insectelor etc.).

Bona aduce inspirație promovând concepte noi în materie de pardoseli

07 martie 2018
Renumita companie suedeză Bona definește tendințele în materie de pardoseli cu „Bona Inspiration”, un concept unic în proiectarea stilurilor de pardoseli moderne. În colaborare cu analistul de tendințe de renume mondial Cay Bond, focusul s-a mutat acum pe pardoseală, ca detaliu esențial de design.

Loba: Noua generație de lacuri poliuretanice pe bază de apă, pentru protecția suprafețelor din lemn

19 decembrie 2017
rotecţia suprafeţei cu 2K InvisibleProtect A.T.combină calităţile unei sigilări lăcuite cu cele ale unei pardoseli uleiate – fără a potenţa insă nuanţa lemnului. Materiile prime calitative conferă stratului invizibil rezistenţă deosebită la zgariere și o intreţinere facilă. Pardoselile din lemn tratate cu 2K InvisibleProtect A.T.arată ca lemnul natural netratat.

Bona System – un concept unic și complet

19 decembrie 2017
Timp de aproape 100 de ani, Bona a dezvoltat, pentru profesioniști și beneficiari, produse și sisteme premium capabile să mențină frumusețea naturală a pardoselilor din lemn. Astăzi, mai mult decât oricând, vă puteți baza pe sistemul complet Bona pentru fiecare etapă a procesului de execuție și renovare, de la montare sau reparare până la șlefuire, finisare și întreținere. Nicio pardoseală de lemn nu este completă, fără sistem complet Bona!

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli