Finisaje si intretinere » Finisaje si intretinere

Performanță de Diamant. Abrazivele Bona Diamond - Șlefuire fină pentru finisaje perfecte

28 decembrie 2016
Dacă sunteți în căutarea rezultatelor optime de șlefuire, abrazivele Bona Diamond vă dau încredere să șlefuiți la perfecțiune orice suprafață de lemn. Create din cei mai duri agenți de șlefuire din lume, Abrazivele Bona Diamond sunt unice și furnizează o neegalată eficiență de șlefuire, durabilitate și uniformitate a suprafeței – indiferent dacă se șlefuiește lemnul crud sau se face pregătirea pentru o relăcuire suplimentară.

100% satisfacție cu pardoselile LVT. Alegeți accesoriile adecvate și bucurați-vă de confortul pardoselii dvs.

28 decembrie 2016
LVT - Luxury Vinyl Tiles - dale rigide în diferite forme și dimensiuni. Ele pot imita structura lemnului arătând exact ca pardoselile laminate. Dalele pătrate din LVT pot arăta ca piatra naturală. Structura lor e similară acoperirilor din PVC eterogen, dar ele sunt complet diferite. LVT-ul este un material relativ nou pe piață.

Bona: creativitatea prin culoare

14 octombrie 2016
Produsele pentru finisare a pardoselilor din lemn (grunduri, chituri, lacuri, baițuri, lacuri sau ulei) pot fi evaluate din multe perspective: durabilitate, rezistență la alunecare, grad de luciu, simplitatea întreținerii, asigurarea sănătății celor care utilizează, finisează sau curăță aceste pardoseli. Dar mai există un criteriu demn de luat în seamă: cromatica.

UNELE LUCRURI SUNT MAI BUNE ÎMPREUNĂ!

13 iulie 2016
Unele lucruri sunt mai bune împreună! La Bona, concepem produse superioare, iar apoi le facem să funcționeze mai bine împreună. De aceea, noi nu vindem produse – noi furnizam soluții. În ultimii ani am lansat cu succes sisteme precum Sistemul de Uleiuri Bona, Sistemul Bona pentru Decking și Programul Bona pentru Tratarea Parchetului. Acest lucru ne diferențiază de concurenți, care vând produse singulare.

Personalizați-vă în detaliu spațiul de locuit! Cum alegem plinta?

13 iulie 2016
Micile detalii sunt cele care vă personalizează spațiul de locuit. Iată de ce nu trebuie neglijată finisarea atentă a pereților și pardoselii. Puteți alege plintele în două feluri – adaptându-le la culoarea pardoselii, cu structură și aspect de lemn, respectiv alegând plinte albe, o soluție modernă și universală, ideală pentru cei care au ferestre și uși de aceeași culoare. Mai trebuie avute în vedere caracteristici precum impermeabilitatea, stabilitatea, flexibilitatea și rezistența, precum și posibilitatea de a le vopsi în nuanța dorită.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli