Finisaje si intretinere » Finisaje si intretinere

Bona Craft Oil 2K – soluția rapidă pentru un design flexibil și performant!

10 aprilie 2016
Bona, liderul pieței finisajelor pentru parchet, stabilește un nou standard prin lansarea noului ulei bicomponent Bona Craft Oil 2K. Formula deosebită a uleiului Bona Craft Oil 2K, obținut din uleiuri de plante, beneficiază de o uscare accelerată și rezistență sporită la uzură. Este ideal pentru esențe problematice precum afzelia, iroko, jatoba, cireș, nuc și altele, inclusiv stejar afumat și fag aburit.

Lobadur® WS Sealer FR: finisarea pardoselilor de lemn cu protecție ridicată la incendiu

22 decembrie 2015
Siguranța la incendiu este una dintre cerințele importante prevăzute în normative, care se pot respecta cu greu în cazul pardoselilor din lemn. Întârzierea aprinderii și a propagării focului, dar și evitarea emanării de fum toxic, permit evacuarea persoanelor în timp util și intervenția cu succes a pompierilor.


Programul Bona pentru Tratarea Parchetului

22 decembrie 2015
Cum restaurez frumusețea parchetului meu? Parchetul meu tratat cu hardwax oil este murdar și pătat. Parchetul meu uleiat este foarte uzat. Parchetul meu lăcuit a început să arate mătuit și lipsit de viață. Peste tot în lume, proprietarii de pardoseli private sau comerciale întreabă mereu care este cea mai bună cale de a restaura frumusețea parchetului.

Performanţӑ neegalatӑ în şlefuirea parchetului

14 septembrie 2015
Cu o experiență de peste 90 de ani în a pune în valoare pardoselile din lemn, Bona oferă o gamă unică de abrazive dezvoltate pe baza cerințelor speciale ale șlefuirii parche tului, care furni zează o excelentă durabi litate, viteză de lucru și rezultate deo sebite. Încercate, testate și utilizate masiv de meșterii parchetari din întreaga lume, proprietățile extraordinare ale abrazivelor Bona 8300 au fost veri ficate în provocatorul test desfășurat la Stuttgart, Germania.

Bona Decking System

26 iunie 2015
Bona Decking  System înseamnă inovatoarea mașină Bona PowerScrubber și soluția specială Bona Deep Clean Solution. Acest sistem deosebit curăță în profunzime podeaua deck în lungimea fibrei, asigurând o curățare deplină de praf și alge, revitalizează și pregătește deck-ul pentru un nou strat de ulei.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli