Finisaje si intretinere » Finisaje si intretinere

Uzin - în ofensivă pe piața românească

26 iunie 2015
Uzin Utz AG, deținător al brandurilor Pallmann, Uzin, Wolff, Unipox, Codex și RZ, își intensifică activitatea  punând la dispoziția pieței românești produse profesionale pentru pardoseli cu cele mai bune performanțe și educând această piață în spiritul calității și al atenției acordate sănătății utilizatorilor. Stând de vorbă cu domnul Viorel Dimitrescu, reprezentantul Uzin Utz AG în România, aflăm mai multe despre intențiile și preocupările companiei germane.

Să îmbunătățim calitatea aerului din locuință!

24 martie 2015
Știați că aerul din locuință poate fi mai poluat decât aerul de afară? Știați că timpul petrecut în interior este mai mare decât timpul petrecut în aer liber? Certificările GREENGUARD sunt utile deoarece servesc la reducerea expunerii dumneavoastră la emisiile chimice și îmbunătățesc calitatea aerului interior..

Forbo Bonding Systems: un sistem imbatabil pentru montajul pardoselilor din lemn

12 ianuarie 2015
Amorsă epoxidică bicomponentă 021: întărirea șapelor poroase, grunduirea suporturilor bituminoase și a dalelor ceramice; barieră de umiditate pe suporturi sensibile; blocarea umidității (inclusiv reziduale) în șapele stabile de beton și ciment...

Bona Traffic HD - înapoi pe parchet după 12 ore

12 ianuarie 2015
Bona Traffic HD, lacul ultraperformant destinat spaţiilor supuse uzuriiextreme, furnizează o protecţie superioară într-un timp record, depășind orice alt lac din punct de vedere al timpului de execuţie și durabilităţii. Beneficiaţi de cel mai ridicat nivel de protecţie împotriva uzurii şi agenţilor chimici, iar timpul necesar execuţiei este extrem de scurt. Proprietarii pardoselilor din lemn îşi vor putea reutiliza suprafaţa după 12 ore de la ultima aplicare a lacului.

Lemnul poate spune mai mult cu finisajele Bona

01 octombrie 2014
Caldă, nobilă, rezistentă, o pardoselă din lemn este totuși sensibilă la schimbările de mediu și orice intervenție asupra ei se supune riscului de a-i modifica necontrolat textura, culoarea, stabilitatea. Finisajul trebuie ales astfel încât să spună cât mai multe despre acel lemn, să-i adauge valoare, să îmbunătățească fără a denatura. Acesta este spiritul în care au fost concepute materialele de finisaj Bona, lucru reflectat pe scurt în sintagma ”Pasiune pentru pardoselile din lemn”.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli