Finisaje si intretinere » Finisaje si intretinere

Umiditatea constructiilor din lemn: Probleme si solutii

14 aprilie 2013
Pornind de la ideea că pardoselile din lemn sunt un ”barometru“ al sănătăţii din locuinţă, în sensul că acestea reflectă prin comportament umiditatea aerului din interior (cu consecinţe asupra celor care respiră acest aer), am vorbit în ediţiile anterioare despre felul în care se eliberează apa dintr-o construcţie, cu precădere din betoane, mortare şi zidărie.

Bona România despre calitate, estetica si eficienta în aplicare

21 ianuarie 2013
Pe 2 noiembrie 2012, aproape 90 de montatori și specialiști în executarea și întreținerea pardoselilor din lemn au participat la un seminar organizat de Bona România, în cadrul căruia au fost prezentate și testate cele mai importante produse destinate profesioniștilor, din oferta acestei companii.

Operatiune care necesita experienta: lacuirea parchetului

21 ianuarie 2013
Am văzut în numerele trecute cum se poate finisa parchetul, iar după toate aceste procedee va trebui să îl și protejăm corespunzător, deoarece parchetul se poate deteriora din cauza traficului, pătării sau murdăririi.

SOLUTII PENTRU FINISAREA SI PROTECTIA PARCHETULUI

21 ianuarie 2013
MAPEI a dezvoltat o nouă gamă de produse pe bază de apă pentru finisarea şi protecţia parchetului, gama ULTRACOAT®, ce completează cu success linia de produse dedicate montării parchetului. Astfel, Mapei îşi întregeşte portofoliul şi oferă acum un sistem complet de montare, finisare şi întreţinere a pardoselilor din lemn.

Exotismul uleiurilor LOBASOL

21 decembrie 2012
Impactul culorii este definitoriu pentru parchet, iar posibilitatea de a-i decide nuantele a devenit tot mai importanta în designul modern. Din fericire, culoarea lemnului natur poate fi pusa în valoare sau schimbată cu ajutorul noilor uleiuri pentru parchet, care imprima si o textura delicata, placuta la atingere. Prin gama completa LOBASOL® HS 2K ImpactOil, avem un control real asupra aspectului final al pardoselii, pe care o putem transforma într-o suprafata cu tonuri exotice, personalizate.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli