Finisaje si intretinere » Finisaje si intretinere

Formula câștigătoare LACUL CEL MAI BINE VÂNDUT ÎN ÎNTREAGA LUME

22 aprilie 2014
Lansat în 1997, Bona Mega a ridicat ștacheta lacurilor pe bază de apă, datorită compoziției sale unice. Formula sa mono-componentă utilizează oxigenul din aer pentru a forma legături polimerice (oxygen crosslinking), furnizând astfel o protecție superioară specifică unui lac bicomponent.

Bona Traffic HD – lacul vedetă al anului

08 ianuarie 2014
Lansat cu mai bine de un an în urmă, Bona Traffic HD s-a impus de departe ca ”lacul vedetă”, destinat tratării pardoselilor din lemn ce urmează a fi expuse uzurii extreme din spații cu destinație comercială. Răspunsul pieței este pe măsura așteptărilor, clienții felicitând Bona pentru existența acestui lac cu caracteristici și performanțe deosebite.

Întreţinerea pardoselilor - Şlefuirea şi protejarea PVC-ului omogen

14 octombrie 2013
La PVC-ul omogen, stratul de uzură este egal cu grosimea lui, având aceeaşi structură în toată masa. Este diferit de PVC-ul eterogen, care are un strat suport (deseori din spumă poliuretanică) cu rol de a absorbi undele sonore şi o armătură care îi conferă rezistenţă.

Noul Sistem de Uleiuri Bona – Expresii Unice pentru Pardoselile din lemn

24 iunie 2013
Bona duce pasiunea pentru pardoselile de lemn un pas mai departe prin lansarea noului Sistem de Uleiuri. Inovatoarea gamă de design cu efecte 2D evidențiază adevăratul caracter al parchetului. În permanență suntem atenți la dezvoltarea de produse sigure și sustenabile: aceste elemente cheie ne permit să furnizăm soluții de tratare cu emisii VOC foarte reduse pe întreaga durată de viață a parchetului, oferind în același timp o protecție robustă împotriva uzurii, apei și a produselor chimice.

O solutie rapida de 5 stele marca Loba – Wakol

14 aprilie 2013
În noul și selectul Grand Hotel Italia (5 stele) din Cluj-Napoca, finisajele și în special pardoselile au fost abordate cu o atenție deosebită, indiferent că a fost vorba de marmură, mochetă, ceramică sau parchet.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli