Finisaje si intretinere » Finisaje si intretinere

Exotismul uleiurilor LOBASOL

21 decembrie 2012
Impactul culorii este definitoriu pentru parchet, iar posibilitatea de a-i decide nuantele a devenit tot mai importanta în designul modern. Din fericire, culoarea lemnului natur poate fi pusa în valoare sau schimbată cu ajutorul noilor uleiuri pentru parchet, care imprima si o textura delicata, placuta la atingere. Prin gama completa LOBASOL® HS 2K ImpactOil, avem un control real asupra aspectului final al pardoselii, pe care o putem transforma într-o suprafata cu tonuri exotice, personalizate.

Întretinerea pardoselilor

20 decembrie 2012
Studiile de specialitate, dar și practica de zi cu zi, ne arată că suprafețele orizontale din lemn sunt mult mai intens afectate de condițiile de mediu decât suprafețele verticale. AceleașI studii remarcă faptul că, pentru rezistența în timp a unei pardoseli din lemn, contează inclusiv orientarea față de punctele cardinale...

Finisaje Bona pentru proiecte de referinta

19 decembrie 2012
În atare situații, un nume trebuie sigur notat în agenda oricărui arhitect, designer sau artist plastic restaurator: Bona - o firmă cu o tradiție de peste 90 de ani, dedicată vieții și frumuseții pardoselilor din lemn.

Küberit PPS® - Champion instructiuni de montaj

22 august 2012
Sistemul de profile Küberit PPS® - Champion se folosește la montajul de parchet masiv, pardoseli laminate ori din plută, cu grosimi între 6,5 și 16 mm. În 2010 a fost declarat din nou cel mai bun profil existent pe piață.

Reparații ale pardoselilor

25 mai 2012
Standul Forbo Bonding Systems din cadrul expoziției Domotex Hannovra a suscitat atenția vizitatorilor (specialiști și nu numai) datorită demonstrațiilor continue care au fost organizate aici, pe de o parte pentru a arăta calitatea deosebită a produselor Forbo, iar pe de alta pentru a propune celor interesați soluții ingenioase de rezolvare a unor probleme curente, cu importante economii de resurse. Zeci și zeci de vizitatori au urmărit cu atenție demonstrațiile și au verificat rezultatele, dar nu pentru foarte mult timp, pentru că aceste produse pentru montajul și finisarea pardoselilor au un efect rapid si permanent.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli