Finisaje si intretinere

Creați-vă propria poveste pe lemn – cu Bona Oil System Sistemul inovator de uleiuri care evidențiază frumusețea naturală a podelelor din lemn

11 iunie 2019
Bona AB, liderul în instalarea, renovarea și îngrijirea podelelor din lemn încă din 1919, astăzi pune în lumina reflectoarelor unicitatea Sistemului Bona Oil. Acest sistem inovator de uleiuri evidențiază personalitatea unică a fiecărei podele din lemn, de la minimalismul proaspăt, curat al podelei de stejar uleiate în alb și până la abordarea contemporană pe un parchet clasic și cu nuanțe profunde de podea încărcată de istorie.

Sigilarea pardoselilor din lemn, un must have în fiecare apartament

14 martie 2019
Începe sezonul cald, deja temperaturile sunt foarte prietenoase și, invariabil, încep lucrările de recondiţionare a pardoselilor din lemn. Pentru că unul dintre principalele avantaje ale lemnului rezidă tocmai în capacitatea lui de a se reinventa, de a putea fi recolorat, rașchetat, împrospătat păstrându-și invariabil caracterul rustic, elegant și natural. De-a lungul tuturor acestor (deja aproape 10!) ani în care am participat în fiecare primăvară la târgul Construct și am distribuit revista vizitatorilor, o întrebare a revenit mereu pe buzele acestora – nu ne recomandaţi și nouă un meșter parchetar bun?

Kiehl - sisteme integrate de finisare

14 martie 2019
Producătorul german Kiehl, ale cărui soluții sunt prezente și pe piața din România prin Multi Cleaning System, se bazează pe o experiență de peste un secol în protejarea și întreținerea lemnului, fiind în acest moment lider al pieței europene de produse pentru cleaning. Acesta a dezvoltat în paralel atât produse petru finisaj (ulei, lac, ceară), cât și detergenți și soluții de protejare a lemnului – toate acestea compun sisteme complete care asigură o viață lungă, cu o estetică ireproșabilă, pentru pardoselile din lemn.

Specialiști în realizarea și protejarea pardoselilor

14 martie 2019
Unele dintre cele mai spectaculoase și de calitate sisteme de pardoseli lichide din România au fost realizate cu materiale și/sau execuție asigurate de Nanochem, care activează de peste 10 ani în acest domeniu. Nanochem a dezvoltat concepte complete de protecție a pardoselilor cu sisteme pe bază de rășini epoxidice, vopsele poliuretanice, rășini poliureice, izolații cu spumă poliuretanică și hidroizolații cu poliuree, bazate pe cele mai recente inovații. De asemenea, Nanochem desfășoară activități specifice de cercetare în laboratoarele proprii și de internship cu instituții de învățământ superior, pregătind studenți chimiști pentru o viitoare carieră în domeniu.

Povestea Bona: Înfrumusețăm podelele de lemn încă din 1919

14 martie 2019
Încă de la început, din 1919, compania noastră s-a bazat pe valori constante. Valorile noastre - pasiune, performanță și pionierat - sunt prezente în tot ceea ce facem, de la produse, la cultura companiei, până la practicile noastre de afaceri durabile. Nu este vorba doar de felul în care gestionăm afacerea, ci și de modul în care interacționăm la nivel global.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli