Finisaje si intretinere

Sigilarea pardoselilor din lemn, un must have în fiecare apartament

14 martie 2019
Începe sezonul cald, deja temperaturile sunt foarte prietenoase și, invariabil, încep lucrările de recondiţionare a pardoselilor din lemn. Pentru că unul dintre principalele avantaje ale lemnului rezidă tocmai în capacitatea lui de a se reinventa, de a putea fi recolorat, rașchetat, împrospătat păstrându-și invariabil caracterul rustic, elegant și natural. De-a lungul tuturor acestor (deja aproape 10!) ani în care am participat în fiecare primăvară la târgul Construct și am distribuit revista vizitatorilor, o întrebare a revenit mereu pe buzele acestora – nu ne recomandaţi și nouă un meșter parchetar bun?

Kiehl - sisteme integrate de finisare

14 martie 2019
Producătorul german Kiehl, ale cărui soluții sunt prezente și pe piața din România prin Multi Cleaning System, se bazează pe o experiență de peste un secol în protejarea și întreținerea lemnului, fiind în acest moment lider al pieței europene de produse pentru cleaning. Acesta a dezvoltat în paralel atât produse petru finisaj (ulei, lac, ceară), cât și detergenți și soluții de protejare a lemnului – toate acestea compun sisteme complete care asigură o viață lungă, cu o estetică ireproșabilă, pentru pardoselile din lemn.

Specialiști în realizarea și protejarea pardoselilor

14 martie 2019
Unele dintre cele mai spectaculoase și de calitate sisteme de pardoseli lichide din România au fost realizate cu materiale și/sau execuție asigurate de Nanochem, care activează de peste 10 ani în acest domeniu. Nanochem a dezvoltat concepte complete de protecție a pardoselilor cu sisteme pe bază de rășini epoxidice, vopsele poliuretanice, rășini poliureice, izolații cu spumă poliuretanică și hidroizolații cu poliuree, bazate pe cele mai recente inovații. De asemenea, Nanochem desfășoară activități specifice de cercetare în laboratoarele proprii și de internship cu instituții de învățământ superior, pregătind studenți chimiști pentru o viitoare carieră în domeniu.

Povestea Bona: Înfrumusețăm podelele de lemn încă din 1919

14 martie 2019
Încă de la început, din 1919, compania noastră s-a bazat pe valori constante. Valorile noastre - pasiune, performanță și pionierat - sunt prezente în tot ceea ce facem, de la produse, la cultura companiei, până la practicile noastre de afaceri durabile. Nu este vorba doar de felul în care gestionăm afacerea, ci și de modul în care interacționăm la nivel global.

Kiehl: compatibilitatea dintre finisaje și produsele de întreținere

31 decembrie 2018
Pardoseala din lemn este considerată și în prezent o acoperire elegantă, nobilă, caldă, legată de natura pe care beneficiarii vor să o simtă prezentă în locuințele lor. În același timp, aceasta presupune o responsabilitate din perspectiva întreținerii, deoarece lemnul rămâne un material ”viu”, sensibil la schimbările de mediu, la trafic, la agresiunile care intervin în mod curent sau accidental.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli