Finisaje si intretinere

Finisaje Bona pentru proiecte de referinta

19 decembrie 2012
În atare situații, un nume trebuie sigur notat în agenda oricărui arhitect, designer sau artist plastic restaurator: Bona - o firmă cu o tradiție de peste 90 de ani, dedicată vieții și frumuseții pardoselilor din lemn.

Küberit PPS® - Champion instructiuni de montaj

22 august 2012
Sistemul de profile Küberit PPS® - Champion se folosește la montajul de parchet masiv, pardoseli laminate ori din plută, cu grosimi între 6,5 și 16 mm. În 2010 a fost declarat din nou cel mai bun profil existent pe piață.

Reparații ale pardoselilor

25 mai 2012
Standul Forbo Bonding Systems din cadrul expoziției Domotex Hannovra a suscitat atenția vizitatorilor (specialiști și nu numai) datorită demonstrațiilor continue care au fost organizate aici, pe de o parte pentru a arăta calitatea deosebită a produselor Forbo, iar pe de alta pentru a propune celor interesați soluții ingenioase de rezolvare a unor probleme curente, cu importante economii de resurse. Zeci și zeci de vizitatori au urmărit cu atenție demonstrațiile și au verificat rezultatele, dar nu pentru foarte mult timp, pentru că aceste produse pentru montajul și finisarea pardoselilor au un efect rapid si permanent.

Performanță extremă pentru trafic extrem

25 mai 2012
Începând cu anul 1998, Bona Traffic a depășit orice alt produs similar, demonstrând o durabilitate excepțională pe suprafețele de parchet expuse traficului ridicat și care solicitau o protejare pe măsură. Împingând limitele dincolo de imaginabil, noua generație de lacuri este prezentă astăzi prin Bona Traffic HD. Pelicula se maturizează rapid, după numai 24 de ore de la aplicare având deja o rezistență semnificativă la zgâriere, urme de încălțăminte sau la agresiunea agenților chimici.

Montaj parchet la umiditate ridicata

28 februarie 2012
S-a discutat mult despre această lucrare, printre parchetari. Obiectivul era o clădire monument de arhitectură, iar locația – una cu specific: în Delta Dunării, unde natura obișnuiește să se învăluie într-o umiditate peste medie, fapt care, așa cum știm, influențează comportamentul în timp al lemnului. Abordarea a fost, așadar, specială, cu materiale speciale.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli