Finisaje si intretinere

Kiehl: compatibilitatea dintre finisaje și produsele de întreținere

31 decembrie 2018
Pardoseala din lemn este considerată și în prezent o acoperire elegantă, nobilă, caldă, legată de natura pe care beneficiarii vor să o simtă prezentă în locuințele lor. În același timp, aceasta presupune o responsabilitate din perspectiva întreținerii, deoarece lemnul rămâne un material ”viu”, sensibil la schimbările de mediu, la trafic, la agresiunile care intervin în mod curent sau accidental.

Terase exterioare moderne cu finisajul poliuretanic PU 400

31 decembrie 2018
În luna septembrie a acestui an am realizat un proiect inedit, ale cărui etape le vom prezenta în cadrul acestui material. este vorba de o locuință situată într-o zonă de deal, cu o priveliște deosebită. Beneficiarul a dorit să înlocuiască gresia veche și pe alocuri desprinsă de pe terasa exterioară și a apelat la noi pentru o soluție.

Când vorbele sunt de prisos… 100 de ani de Pasiune, Performanță și Pionierat

31 decembrie 2018
În această lume în care toți suntem grăbiți, există tentația să luăm totul de-a gata, iar informația e preluată, de cele mai multe ori, fără a fi verificată acuratețea ei. Bona AB – Suedia sărbătorește 100 de ani de existență în industria finisajelor și a pardoselilor din lemn, iar în România este prezentă din anul 2000.  Bona oferă calitate premium și performanță excelentă.

Kiehl - Legnomat, detergent pentru pardoselile din lemn, recomandat pentru maşini de curăţat

25 septembrie 2018
Operațiunile de cleaning pe suprafețe mari, care trebuie întreținute zilnic din cauza traficului intens, au nevoie de o abordare specială, iar când este vorba despre pardoseli din lemn, atenția trebuie să fie maximă. În primul rând, așa cum știm cu toții, apa dăunează grav parchetului.

Finisaje pe bază de rășini reactive Murexin – Kema

25 septembrie 2018
Din 01 ianuarie 2018 companiile Murexin și Kema, ambele cu o vastă experiență internațională în fabricarea și comercializarea materialelor de construcții, au fuzionat devenind parte integrantă a grupului Schmid Industrie Holding.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli