Finisaje si intretinere

Interes major pentru noul concept Bona de renovare a parchetului

25 septembrie 2018
La sfârșitul lui iunie, în centrul de evenimente al Hotelului Hilton din Sibiu, Bona România a făcut lansarea oficială a conceptului Bona Inspiration. Au participat peste 80 de invitați, meșteri parchetari certificați Bona, distribuitori și designeri, care s-au familiarizat cu noul concept: o modalitate „presetată” de ofertă vizuală pentru beneficiar, orientată spre descoperirea nevoilor și disponibilităților emoționale ale clientului.

Uzin România - un nou inceput

03 iulie 2018
Uzin Utz AG, companie peste 100 de ani de experință în domeniul pardoselilor, este într-o nouă ofensivă pe piața românească. Cu o echipă mai puternică, un nou sediu în zona de nord a Capitalei și pornind de la calitatea incontestabilă  a produselor Uzin, Pallmann și Wolf, producătorul german de materiale și mașini pentru pardoseli vine cu propuneri speciale pentru montatorii de pardoseli, arhitecți și designeri de interior.

Protecție naturală și un design nobil pentru pardoseală cu uleiurile MUREXIN

03 iulie 2018
Uleiurile reprezintă prima metodă de tratare a pardoselilor din lemn. Sistemele pe bază de uleiuri nu formează peliculă, au la bază materiale naturale și un miros neutru. Uleiurile naturale de impregnare Murexin NP 90 și NP 90 Colour cu uscare oxidativă protejează pardoselile din lemn împotriva penetrării fluidelor și a murdăriei.

”Reutilizarea este tendința de viitor din domeniul pardoselilor. Bona Inspiration se potrivește perfect acestei tendințe.”

03 iulie 2018
Tot mai mulți oameni văd pardoselile ca pe o altă modalitate de a-și exprima gustul și individualitatea. Și tind să-și modifice pardoselile mai des, în același mod în care schimbă alte aspecte ale interioarelor proprii.

Lemnul, un material cu personalitate. Avantaje, dificultăți, rezolvări

07 martie 2018
Oricâte noi materiale pentru construcție au fost inventate, lemnul a rămas preferatul multora. Ca strat final pentru pardoseli, este elegant, natural, cald și, cu o prelucrare corespunzătoare, devine greu de egalat. Problemele lui principale sunt comportamentul în timp (apariția rosturilor și crăpăturilor, umflarea) și nevoia de mentenanță (uzura, zgârierea, colorarea diferențiată în funcție de expunerea la soare, evitarea atacurilor insectelor etc.).

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli