Finisaje si intretinere

Bona: creativitatea prin culoare

14 octombrie 2016
Produsele pentru finisare a pardoselilor din lemn (grunduri, chituri, lacuri, baițuri, lacuri sau ulei) pot fi evaluate din multe perspective: durabilitate, rezistență la alunecare, grad de luciu, simplitatea întreținerii, asigurarea sănătății celor care utilizează, finisează sau curăță aceste pardoseli. Dar mai există un criteriu demn de luat în seamă: cromatica.

UNELE LUCRURI SUNT MAI BUNE ÎMPREUNĂ!

13 iulie 2016
Unele lucruri sunt mai bune împreună! La Bona, concepem produse superioare, iar apoi le facem să funcționeze mai bine împreună. De aceea, noi nu vindem produse – noi furnizam soluții. În ultimii ani am lansat cu succes sisteme precum Sistemul de Uleiuri Bona, Sistemul Bona pentru Decking și Programul Bona pentru Tratarea Parchetului. Acest lucru ne diferențiază de concurenți, care vând produse singulare.

Personalizați-vă în detaliu spațiul de locuit! Cum alegem plinta?

13 iulie 2016
Micile detalii sunt cele care vă personalizează spațiul de locuit. Iată de ce nu trebuie neglijată finisarea atentă a pereților și pardoselii. Puteți alege plintele în două feluri – adaptându-le la culoarea pardoselii, cu structură și aspect de lemn, respectiv alegând plinte albe, o soluție modernă și universală, ideală pentru cei care au ferestre și uși de aceeași culoare. Mai trebuie avute în vedere caracteristici precum impermeabilitatea, stabilitatea, flexibilitatea și rezistența, precum și posibilitatea de a le vopsi în nuanța dorită.

Bona Craft Oil 2K – soluția rapidă pentru un design flexibil și performant!

10 aprilie 2016
Bona, liderul pieței finisajelor pentru parchet, stabilește un nou standard prin lansarea noului ulei bicomponent Bona Craft Oil 2K. Formula deosebită a uleiului Bona Craft Oil 2K, obținut din uleiuri de plante, beneficiază de o uscare accelerată și rezistență sporită la uzură. Este ideal pentru esențe problematice precum afzelia, iroko, jatoba, cireș, nuc și altele, inclusiv stejar afumat și fag aburit.

Lobadur® WS Sealer FR: finisarea pardoselilor de lemn cu protecție ridicată la incendiu

22 decembrie 2015
Siguranța la incendiu este una dintre cerințele importante prevăzute în normative, care se pot respecta cu greu în cazul pardoselilor din lemn. Întârzierea aprinderii și a propagării focului, dar și evitarea emanării de fum toxic, permit evacuarea persoanelor în timp util și intervenția cu succes a pompierilor.


SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli