Finisaje si intretinere

Operatiune care necesita experienta: lacuirea parchetului

21 ianuarie 2013
Am văzut în numerele trecute cum se poate finisa parchetul, iar după toate aceste procedee va trebui să îl și protejăm corespunzător, deoarece parchetul se poate deteriora din cauza traficului, pătării sau murdăririi.

SOLUTII PENTRU FINISAREA SI PROTECTIA PARCHETULUI

21 ianuarie 2013
MAPEI a dezvoltat o nouă gamă de produse pe bază de apă pentru finisarea şi protecţia parchetului, gama ULTRACOAT®, ce completează cu success linia de produse dedicate montării parchetului. Astfel, Mapei îşi întregeşte portofoliul şi oferă acum un sistem complet de montare, finisare şi întreţinere a pardoselilor din lemn.

Exotismul uleiurilor LOBASOL

21 decembrie 2012
Impactul culorii este definitoriu pentru parchet, iar posibilitatea de a-i decide nuantele a devenit tot mai importanta în designul modern. Din fericire, culoarea lemnului natur poate fi pusa în valoare sau schimbată cu ajutorul noilor uleiuri pentru parchet, care imprima si o textura delicata, placuta la atingere. Prin gama completa LOBASOL® HS 2K ImpactOil, avem un control real asupra aspectului final al pardoselii, pe care o putem transforma într-o suprafata cu tonuri exotice, personalizate.

Întretinerea pardoselilor

20 decembrie 2012
Studiile de specialitate, dar și practica de zi cu zi, ne arată că suprafețele orizontale din lemn sunt mult mai intens afectate de condițiile de mediu decât suprafețele verticale. AceleașI studii remarcă faptul că, pentru rezistența în timp a unei pardoseli din lemn, contează inclusiv orientarea față de punctele cardinale...

Finisaje Bona pentru proiecte de referinta

19 decembrie 2012
În atare situații, un nume trebuie sigur notat în agenda oricărui arhitect, designer sau artist plastic restaurator: Bona - o firmă cu o tradiție de peste 90 de ani, dedicată vieții și frumuseții pardoselilor din lemn.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli