Finisaje si intretinere

Forbo Bonding Systems: un sistem imbatabil pentru montajul pardoselilor din lemn

12 ianuarie 2015
Amorsă epoxidică bicomponentă 021: întărirea șapelor poroase, grunduirea suporturilor bituminoase și a dalelor ceramice; barieră de umiditate pe suporturi sensibile; blocarea umidității (inclusiv reziduale) în șapele stabile de beton și ciment...

Bona Traffic HD - înapoi pe parchet după 12 ore

12 ianuarie 2015
Bona Traffic HD, lacul ultraperformant destinat spaţiilor supuse uzuriiextreme, furnizează o protecţie superioară într-un timp record, depășind orice alt lac din punct de vedere al timpului de execuţie și durabilităţii. Beneficiaţi de cel mai ridicat nivel de protecţie împotriva uzurii şi agenţilor chimici, iar timpul necesar execuţiei este extrem de scurt. Proprietarii pardoselilor din lemn îşi vor putea reutiliza suprafaţa după 12 ore de la ultima aplicare a lacului.

Lemnul poate spune mai mult cu finisajele Bona

01 octombrie 2014
Caldă, nobilă, rezistentă, o pardoselă din lemn este totuși sensibilă la schimbările de mediu și orice intervenție asupra ei se supune riscului de a-i modifica necontrolat textura, culoarea, stabilitatea. Finisajul trebuie ales astfel încât să spună cât mai multe despre acel lemn, să-i adauge valoare, să îmbunătățească fără a denatura. Acesta este spiritul în care au fost concepute materialele de finisaj Bona, lucru reflectat pe scurt în sintagma ”Pasiune pentru pardoselile din lemn”.

Noul Bona Decking Oil - protecție de durată pentru deck

17 iulie 2014
Bona, liderul de piață în produse pentru pardoseli de lemn lansează Bona Decking Oil, o formulă îmbunătățită ce conferă protecția de durată dorită de fiecare beneficiar pentru deckul său. În combinație cu Bona Power Scrubber, revitalizarea pardoselilor exterioare deck devine incredibil de uşoară iar finisarea cu Bona Decking Oil conferă un aspect
extraordinar de frumos.

Formula câștigătoare LACUL CEL MAI BINE VÂNDUT ÎN ÎNTREAGA LUME

22 aprilie 2014
Lansat în 1997, Bona Mega a ridicat ștacheta lacurilor pe bază de apă, datorită compoziției sale unice. Formula sa mono-componentă utilizează oxigenul din aer pentru a forma legături polimerice (oxygen crosslinking), furnizând astfel o protecție superioară specifică unui lac bicomponent.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli