Flotex by Starck

Elastice » Elastice | 25 septembrie 2018

 

Philippe Starck a creat o colecție de 3 sisteme numite Vortex, Artist și Twilight. Fiecare dintre acestea e disponibilă în 4 părți separate ce se pot aranja în mod liber pentru a crea modele pentru proiectele designerilor adaptate nevoilor și pre ferințelor lor.

 

Folosind tehnologia printării digitale high definition pe fibrele dense ale pardoselilor Flotex,

colecția semnată de cunoscutul artist Starck dă naștere unor modele unice.

Jonglând cu marjele și tranzițiile, fiecare dintre cele 3 sisteme provoacă tradiția și crează un nou limbaj în percepția spațiilor interioare și a modelelor de pardoseală.

 

Jucați-vă și creați cu diferite combinații

Forbo Flooring Systems a colaborat cu artistul vizionar Philippe Starck la proiectarea unei colecții profund inovative de sisteme de acoperire a pardoselii: Flotex by Starck.

 

Variante infinite de design

Modelul fiecărui sistem de design se întinde pe o lățime de 10 metri și e format din 4 componente diferite; un model central, altele de tranziție la stânga și la dreapta acestuia și o textură semi-neutră disponibilă într-o varietate de culori și nuanțe. Fiecare dintre aceste

5 componente are o lățime de 2 metri, iar modelul permite alternarea diferitor combinații.

 

Pentru orice destinație și proiect

Numeroasele opțiuni cromatice și diferitele combinații ale celor 3 sisteme fac din colecția Flotex by Starck una foarte adaptibilă pentru orice destinație și proiect.

 

Combinații și inspirație

Flexibilitatea colecției Flotex by Starck permite o infinită posibilitate de combinații. Pe site-ul nostru, www. forbo.com/flooring, vă stă la dispoziție o pagină specială dedicată ideilor inspiratoare și sugestiilor de combinații pe care le permite colecția Flotex by Starck.

În era impersonală a mașinilor căutăm puritate, integritate și onestitate.

Modelele desenate manual ne permit să ne diferențiem. Dorința de a crea și abilitatea de a ne imagina lucruri, ne dă sens și sentiment de apartenență. Astfel, nimic nu poate înlocui liniile și tușele desenate de mână artistului.

Flotex, această pardoseală hibrid unică, combină beneficiile variantelor textile și elastice, oferind confortul unei mochete și rezistența unei pardoseli vinilice.

 

Reducem consumul de resurse cât de mult posibil, iar prin regândirea ambalajelor am scăzut cu 50 tone anual greutatea acestora. Designul unic al pardoselilor Flotex le face să elibereze la curățare de două ori mai mulți alergeni decât mochetele standard, îndeplinind cele mai stricte cerințe legate de calitatea aerului. Dalele de Flotex au 59% conținut reciclat și sunt rezistente la apă 100%, ceea ce inseamnă că se curăță numai cu apă și detergenți standard, fără chimicale, permițând și curătarea cu aburi dacă cerințele de igienă o impun.

Flotex e tratat anti-microbian împotriva bacteriilor precum MRSA și E-Coli, fiind și singura pardoseală textilă aprobată ca antialergenă în Marea Britanie.

 

www.forbo-flooring.com

Contact: sandra.stoian@forbo.com

 

 

www.forbo-flooring.com

Contact:

sandra.stoian@forbo.com

 

Sisteme profesionale pentru pardoseli