Flotex Planks - Eleganță și stil prin Modularitate

Elastice » Elastice | 12 septembrie 2017

 

Modularitatea fiind un trend major în pardoseli, Forbo a dezvoltat o gamă unică de lamele Flotex de 100x25 cm ce permit crearea unor proiecte extraordinare de pardoseală. Pornind de la cele 6 modele disponibile aveți infinite posibilități de a potrivi și a amesteca nuanțe și culori perfect adaptate pentru orice destinație.

Flotex nu e nici o pardoseală textilă în adevăratul sens al cuvântului, nici una elastică. Structura ei densă cu fibre asigură calitățile ambelor – confort și rezistență, Flotex fiind soluția ideală pentru zonele în care siguranța, igiena și confortul sunt într-adevăr necesare și dorite.

 

Utilizare

Modelele versatile ale colecției Flotex Plank se pretează perfect în amenajări office contemporane sau clasice, precum saloane în aeroporturi, centre de conferințe, restaurante sau hoteluri. Gamele Wood și Seagrass, datorită feeling-ului cald și natural pe care îl induc, se potrivesc perfect și în spații rezidențiale precum azile de bătrâni sau sanatorii.

Flotex Planks oferă posibilitatea simulării unor medii vivace prin motive în zigzag sau tip brăduț.

Flotex Planks nu are modele terne și repetitive, creând pardoseli interesante și frumoase chiar și atunci când se folosește o singură nuanță cromatică.

 

Flotex Planks: durabile & confortabile

Existent deja în rolă și dale, Flotex oferă acum posibilitatea realizării unor amenajări interioare sofisticate cu noua serie disponibilă în lamele de 100x25 cm.

Confortabile & Nezgomotoase

-          fibrele foarte dense (până la 80 milioane pe mp)

-          conferă o suprafață caldă și confortabilă

-          proprietățile excelente de absorbție fonică fac din Flotex o soluție pentru pardoseli acustice (clasa A, cu >20dB reducere a sunetului de impact)

-          Flotex e o pardoseală confortabilă, plăcută la pășire.

 

Sigură și durabilă

-          Realizată din fibre de nylon 6.6, Flotex este o pardoseală textilă indestructibilă

-          Flotex oferă un mediu sigur pentru toate grupele de vârstă deoarece previne împiedicarea și alunecarea atât în stare uscată cât și umedă, în plan sau rampă.

 

Igienice & ușor de spălat

-          Fibrele de nylon 6.6. atrag și eliberează la curățare particule fine de praf

-          Flotex e o pardoseală textilă ce previne murdăria și mirosurile grație proprietăților sale tehnice și bacteriostatice

-          Flotex se poate curăța prin aspirare simplă sau cu aburi, curățarea eventualelor pete lăsând pardoseala Flotex cu aspectul ei original.

 

Pardoseală antialergenă

Flotex este aprobată de Allergy UK fiind dovedită ca având un impact pozitiv asupra persoanelor alergice, grație abilității de a atrage alergenii și de a-i elibera apoi sigur în cadrul curățeniei standard. La curățare, Flotex elibereză de două ori mai mulți alergeni comparativ cu mocheta convențională. În plus, alergenii periculoși sunt îndepărtați, rezultând astfel un mediu mai confortabil pentru astmatici și alergici.

 

Întreținere

Structura unică a pardoselii Flotex permite eliberarea completă a murdăriei, fibrele subțiri și drepte nefiind îmbibate de aceasta și permițând îndepărtarea completă în timpul operațiunii de curățare.

 

Performanța extraordinară și un design modern au convins juriul

 

Colecția de lamele Flotex Planks de la Forbo Flooring Systems a primit premiul “Iconic Award”

din partea German Design Council Frankfurt. Acest premiu anual celebrează atât proiecte inovative de construcții și concepte arhitecturale, cât și produse pentru construcții și finisaje interioare. Calitatea, estetica și grija pentru detalii – iată criteriile principale pe baza cărora decide juriul. Flotex a primit punctajul maxim la toate categoriile.

Cu peste 80 milioane de fibre nylon 6.6. pe metru pătrat, ceea ce rezultă într-o acoperire de pardoseală igienică practic indestructibilă, produsul a fost considerat deopotrivă modern și inovativ. Cele 6 modele ale colecției au fost apreciate pentru calitatea designului și a tehnologiei de imprimare high definition.

Ceremonia de premiere va avea loc în showroom-ul BMW World în Munchen, pe 4 octombrie.

 

www.forbo-flooring.com

Contact: sandra.stoian@forbo.com

Sisteme profesionale pentru pardoseli