Forbo Flooring Systems: pardoseli elastice pentru hoteluri și restaurante

Elastice » Elastice | 14 octombrie 2013
Forbo Flooring Systems: pardoseli elastice pentru hoteluri și restaurante

Hotelurile, și cu atât mai mult hotelurile design și cele de lanț, au nevoie de o personalizare accentuată, pentru a se diferenția în cadrul pieței, pentru a atrage atât prin servicii, cât și prin amenajări interioare. De asemenea, hotelurile au nevoie de anumite materiale care să răspundă cerințelor de uzură intensă și permanentă, normelor stricte din domeniu. Date fiind acestea, Forbo Flooring Systems vine în ajutorul hotelierilor cu soluții complete pentru pardoseli elastice, potrivite oricărui spațiu, de la intrare, zone de acces sau lifturi, până la camere, săli de conferințe, spații umede sau zone de alimentație publică (restaurante, baruri, cluburi, bucătării).

 
În conceperea ofertei de pardoseli elastice pentru hoteluri și restaurante, Forbo Flooring Systems a ținut cont de câteva cerințe specifice, dintre care amintim:
  • Rezistența la uzură necesară, date fiind solicitările statice şi dinamice (inclusiv traficul cu cărucioare, gheridoane sau reamplasarea de mobilier);
  • Funcționalitate și aderență optimă, adaptată fiecărei destinații, caracter antistatic care să prevină depunerea prafului;
  • Operațiuni frecvente de curățenie și întreținere (periodice și după fiecare client)
  • Continuitatea suprafețelor, pentru simplitatea curăţării și evitarea accidentelor;
  • Varietate de materiale, culori și texturi, conform destinației fiecărui spațiu și tendințelor în design.
  • Caracterul ecologic al produselor, inclusiv pentru hoteluri înscrise în curentul Eco/Green.
Forbo Flooring Systems a devenit astfel o prezență globală pe piața de linoleum, PVC, mochetă, Flotex, sisteme de bariere de praf, dezvoltând de asemenea și o gamă completă de produse profesionale pentru  întreținere. Conceptele dezvoltate cu atenție permit, prin impact vizual şi texturi, definirea stilului unui hotel sau restaurant.

Marmoleum
Linoleumul Marmoleum este un produs natural, obținut în proporție de 97% din materii prime naturale şi foarte uşor de întreţinut. Cu un design strâns legat de arhitectura ultimului secol, a fost alegerea multor arhitecți faimoși din lumea întreagă. Caracteristica sa principală este autenticitatea, naturalul, neavând nimic din aspectul fad al unei pardoseli artificiale. Unitatea amenajărilor poate fi obținută prin folosirea unor variante de linoleum concepute pentru pereți sau mobilier. Marmoleum poate fi folosit de hotelieri în zone de acces, holuri, lifturi, restaurant, camere, săli de conferinţe sau fitness.
Cu ocazia împlinirii a 150 de ani în producția de linoleum, Forbo Flooring a lansat o colecție reînnoită, „The Next Generation of Marmoleum” - pardoseli cu numeroase calități speciale, printre care performanțe acustice și clasificări superioare în privința rezistenței la foc. Finisajul poliuretanic pe bază de apă Topshield2 conferă rezistență sporită la murdărie, zgâriere, pătare și uzură, dând astfel naștere unei suprafețe mult mai durabile în timp.

Pardoseli vinilice
Pardoselile vinilice de la Forbo Flooring Systems pot fi utilizate în zone de acces, holuri, camere, lifturi, restaurante, săli de conferinţe sau de fitness şi chiar zone Spa. Colecția Forbo Allura este o gamă individualizată și în același timp versatilă din gama Luxury Vinyl Tile, sub formă de dale sau role, care oferă rafinament și performanță. Au fost concepute diferite tipuri de design, cu aspect de lemn, piatră, ceramică sau modele abstracte, extrem de rezistente la uzură și realizate în conformitate cu cele mai exigente standarde privin emisia de compuși organici volatili.
Pentru zonele care au nevoie de un plus de atenţie în privinţa aderenţei, este disponibilă gama Surestep, obţinută prin includerea în stratul de uzură a unor particule de cuarţ. Alte materiale încorporate, precum oxidul de aluminiu, conferă nu doar o duritate sporită, ci şi caracteristici estetice deosebite. 

Flotex
Flotex combină durabilitatea şi simplitatea întreţinerii, caracteristice unei pardoseli din PVC, cu aspectul, confortul şi căldura unei acoperiri textile. Suprafața densă formată din fibrele de nylon crează o barieră acustică ideală, protejată cu tratamentul antimicrobian Sanitized®. Flotex poate fi folosit împreună cu orice alt tip de pardoseală, pentru a crea combinații originale de culori, texturi și materiale, fiind ideală pentru holuri, camere, restaurant, săli de conferinţe sau zone administrative

Pardoseli elastice pentru restaurante si baruri
 
Bariere de praf
Nevoia blocării murdăriei la intrarea în clădiri este o cerinţă elementară, justificată în primul rând de raţiuni economice (costurile aferente cleaning-ului se reduc cu până la 65%, iar pardoselile au o durată de viaţă mult mai mare). Soluțiile Forbo comercializate sub brandul Coral sunt aplicabile în orice situație, indiferent de nivelul de trafic sau gradul de uzură estimat, oprind până la 94% din murdăria şi umiditatea cu care oamenii intră în locaţie. În plus, barierele de praf se pot personaliza la cerere cu logo-ul clientului.


Forbo Flooring Systems Romania
Sandra Stoian
Tel.: +40 728 929 652
Email: sandra stoian@forbo.com
www.forbo.com

Sisteme profesionale pentru pardoseli