GERFLOR a preluat DLW!

Elastice » Linoleum | 03 iulie 2018

 

Cel mai important producător de linoleum din Germania

Începând cu acest an, DLW (Deutsche Linoleum Werke) a intrat în patrimoniul GERFLOR.

GERFLOR a reușit să își extindă portofoliul de produse cu o soluție remarcabil de durabilă – LINOLEUM.

Fondat în 1882, DLW - producător și distribuitor de linoleum cu soluții în multiple segmente (sănătate, educație, rezidențial, sport și retail), cu o distribuție la nivel global, s-a dovedit a fi un promotor al calității și designului inovativ.

 

Cine este GERFLOR?

GERFLOR, lider mondial în industria de acoperire a pardoselilor, este prezent pe această piață din 1925. A integrat și dezvoltat cu succes branduri puternice precum Mipolam, Taraflex, SPM, Romus, Conner Sport, Sport Court și Gradus. Amprenta globală a Grupului Gerflor, capacitățile de inovare și suportul pentru clienți vor beneficia acum și de soluțiile inovative DLW.
GERFLOR, furnizorul oficial al Jocurilor Olimpice, este prezent în peste 100 de țări, cu peste 4.000 de angajați în toată lumea.

 

Soluțiile GERFLOR

GERFLOR, producător și distribuitor de soluții inovatoare, decorative și durabile pentru pardoseli și finisaje de pereți din vinil, dezvoltă soluții specifice pentru toate segmentele de piață: spații medicale, educație, rezidențial, sport, retail, industrie, birouri, Horeca și transport. Pe lângă pardoseli, GERFLOR oferă și alte soluții, pentru ca acestea să fie complete și specifice pentru fiecare tip de spațiu: unelte, mână curentă, protecții pentru pereți, acoperiri pentru pereți, ștergătoare profesionale, profile și accesorii de scări, produse de iluminat, plinte, accesorii pentru accesibilitate.

Centrele de proiectare GERFLOR lucrează în strânsă colaborare cu designeri din întreaga lume, pentru a anticipa noile tendințe decorative, obținând noi modele de brand și culori. Pentru a ne extinde portofoliul, am dezvoltat noi tehnici de imprimare în relief cu textură de lemn şi de piatră.

 

Soluții responsabile pentru mediu

Gerflor este un producător de pardoseli responsabil pentru mediul înconjurător, toate locațiile sale de producție fiind certificate ISO14001, cu cele mai înalte standarde în ceea ce privește calitatea mediului. De asemnea, Gerflor folosește materiale reciclate în toate gamele de produse. Noua noastră generație de produse de tip looselay reduce utilizarea adezivilor și facilitează recuperarea și reciclarea la sfârșitul duratei de viață a produsului. În plus, produsele noastre sunt ușor de întreținut pe tot parcursul vieții și se califică pentru credite în cadrul multor scheme de construcție ecologică acreditate pe plan internațional.

 

Contact:

Mihaela Melci

Tel.: +40726 159 819

E-mail: mihaela.melci@gerflor.com

www.gerflor.com

Sisteme profesionale pentru pardoseli