GERFLOR lansează noile colecții LVT

Ultimele stiri » Pardoseli | 03 iulie 2018

România - o piață în plină expansiune pentru colecțiile LVT de la Gerflor

 

În anul 2017, soluțiile LVT (Luxury Vinyl Tiles) de la Gerflor au avut o creștere explozivă, acestea fiind îmbrățișate de foarte mulți arhitecți și designeri de interior, în următoarele domenii: retail (spații comerciale - mall), birouri, rezidențial, Horeca (restaurante, cafenele, inclusiv în domeniul hotelier), datorită realismului estetic remarcabil, nivelului calitativ foarte înalt și mai ales experienței Gerflor de peste 30 de ani în LVT.

GERFLOR este considerat un Trendsetter: a fost premiat cu Red Dot Product Design Award 2016 (un adevărat ”Oscar” din lumea designului) și International Design Awards 2017, iar colecțiile sale au fost introduse în cărțile de trenduri Nelly Rodi 2015-2016, fiind recunoscut pentru designul inovativ.

În 2018, GERFLOR va face un pas îndrăzneț în rebranding și reorganizarea gamei sale LVT, producând noi culori, modele, efecte și formate uimitoare. Sunt disponibile modele contemporane, moderne și elegante, precum și culori tradiționale pentru a acoperi nevoile tuturor clienților.

Printre cele trei tipuri de instalare se numără și variantaCreation CLIC, unică datorită clicului vertical, patentat GERFLOR. Clicul vertical permite utilizarea rapidă a acestuia pe majoritatea suprafețelor existente, fără a fi necesară închiderea spațiilor în timpul renovărilor, economisind timpul și banii clienților. Sistemul este ușor de montat, fără adeziv, zgomot sau praf, ușor de înlocuit (cu clic vertical, se poate scoate placa dorită fără a fi nevoie să se demonteze celelalte plăci), rezistent la apă, nu se fisurează dacă se fisurează suportul, este fonoabsorbant, iar tratamentul de suprafață îl face ușor de curățat și îi oferă o rezistență bună la zgârieturi și la alunecare.

Sisteme profesionale pentru pardoseli