Încredere în relăcuire

Finisaje si intretinere » Finisaje si intretinere | 17 martie 2017

Parchet lacuit

De multe ori, o simplă relăcuire este tot ce trebuie pentru a reda strălucirea și frumusețea parchetului uzat. Pentru tine și clienți timpul înseamnă bani. În locul unei in vestiții costisitoare, fără să men ționăm și timpul de întrerupere a activității datorită renovării complete, procesul mai rapid și mai ușor de relăcuire poate fi o alternativă valoroasă. Volumul redus de muncă, lucrări mai rapide și posibilități sporite de afacere repetată sunt doar câteva dintre beneficiile relăcuirii. În plus, lucrând cu eficientul nostru Tratament Silver, ca parte a Programului Bona de Tratare a Parchetului, aveți siguranța unui rezultat perfect garantat.

 

Metodă sigură și eficientă

Tratamentul Silver de la Bona vă permite să furnizați rezultate remarcabile de fiecare dată. Urmăriți eficientul nostru proces de relăcuire în deplină siguranță, indiferent de proiect. Bona vă conferă încredere deplină să preluați orice lucrare: de la protecție de înaltă performanță pentru spații comerciale şi până la frumusețea naturală a căminului.

 

Sprijinit de garanția noastră de 5 ani

Dacă lucrezi cu Bona, puteți fi sigur de rezultat perfect şi de aceea Tratamentul Silver este susținut de o garanție de 5 ani pentru aderență. Pentru linişte deplină, Bona va înlocui un produs defectuos pe o podea existent, cu privire la aderență, timp de 5 ani de la data relăcuirii. În cazul unei reclamații, garanția noastră exclusivă oferă contrac tantului 65%din costul total, inclusiv TVA, materia le şi manoperă, condiționat de o relăcuire efectuată pro fesional şi urmând instrucțiunile Bona. Cu Bona, relăcuirea sigură este mai uşoară ca niciodată.

 

Relăcuirea Bona, câștig pentru meșterul parchetar și beneficiar

În medie, o recondiționare durează 2-4 zile şi poate să fie un mare efort de timp şi bani pentru clientul dumneavoastră. Această procedură nu înseamnă doar timp şi muncă intensivă, dar şlefuirea totală nu este mereu cea mai buna soluție şi poate diminua calitatea podelei.

Eficientul Tratament Silver de la Bona oferă relăcuirea perfectă într-o chestiune de ore, permițându-vă să furnizați mai multă valoare orei de muncă şi să faceți mai multe lucrări. În plus, nevoia unei relăcuiri mai frecvente vă permite să creați parteneriate profesionale de durată cu clienții dumneavoastră.

 

Ideal pentru toate tipurile de pardoseli

Relăcuirea este potrivită pentru toate tipurile de provocări ale podelelor. Cu Programul Bona de Tratare a Parchetului, procesul este mai rapid şi uşor ca niciodată, iar cu garanția de 5 ani a Tratamentului Silver sunteți pregătiți să luați orice lucrare cu încredere deplină.

 

Pardoseli vechi şi uzate

În restaurante şi spații comerciale sunt agresate zilnic. O simplă relăcuire la fiecare 1-3 ani, în funcție de trafic, păstrează podelele într-o bună condiție.

 

Pardoseli Sport

Protejați marcajele şi loggo-ul echipei cu gama de finisaje Bona pentru pardoseli de sport. În plus, folosind Tratamentul Silver de la Bona, suprafața de joc poate să fie protejată rapid cu soluțiile speciale pentru sport.


Pardoseli prefinisate

Podelele prefinisate montate în spații publice şi co merciale, adesea necesită protecție suplimentară. Un simplu strat protector suplimentar poate fi efectuat în câteva ore, iar cu garanția relăcuirii Bona aveți garanția noastră că nu se va exfolia.

 

Ora de lucru mai valoroasă

Testele au demonstrat că eficiența relăcuirii Bona vă permite să efectuați de aproape 5 ori mai multe relăcuiri față de o renovare completă şi fără inconveniența aşteptării dintre straturile de finisaj aplicat. Randamentul orei de muncă este mai mare, astfel mai multe lucrări de relăcuire înseamnă mai multă profitabilitate pentru tine şi un cost mai redus în timp.

 

Bona România SRL

Bd. Preciziei nr. 1

Tel./Fax: 021-3170222

bona.romania@bona.com

www.bona.com

Sisteme profesionale pentru pardoseli