Pardoseli

ULTIMELE STIRI

Eveniment important despre “Uscarea rapida in constructii”

Constructorii din Romania au acces la prea putine tehnici si...

Pavilionul German Expo Milano, iunie 2015

Între 1 mai și 31 octombrie 2015 are loc în Milano târgu...

Pardoseli laminate 2015-2017 EGGER - LONG pentru spații marii

În noua sa colecție de pardoseli laminate, EGGER, producă...

Incep inscrierile la Architecture Conference&Expo!

Peste 200 de arhitecti si specialisti din domenii conexe sun...

MULTI-BRAND WORKSHOP DESPRE EXECUȚIA CORECTĂ A CONSTRUCȚIILOR PE STRUCTURĂ DE LEMN

Divizia de produse pentru construcții din lemn a companiei ...

Concursil National al Montatorilor de Pardoseli - 2015

Ultimele articole

Câștigătorii Concursului Național al Montatorilor de Pardoseli 2015

Câștigătorii Concursului Național al Montatorilor de Pardoseli 2015

25 septembrie 2015
Marți, 22 septembrie 2015 au fost desemnați câștigatorii Concursului Național al Montatorilor
de Pardoseli, care a avut loc în zilele de 21 și 22 septembrie, în cadrul Art Floors (19 – 23 septembrie) - manifestare dedicată producătorilor, furnizorilor și executanților din domeniul pardoselilor.
Reabilitare pardoselilor fostului Cazinou din Dej, actualul Restaurant Dacia

Reabilitare pardoselilor fostului Cazinou din Dej, actualul Restaurant Dacia

14 septembrie 2015
Vă prezentăm în continuare o lucrare care a trebuit să facă față unor exigențe deosebite: statutul de monument istoric al locației, execuția peste un sistem de încălzire încorporat în pardoseală, existența unor rosturi de fracționare în șapă care puteau distruge ulterior stratul final din gresie porțelanată și, nu în ultimul, cerințelor estetice și practice impuse de destinația spațiului: un restaurant de lux în centru municipiului Dej.
Fatima – un loc al revelațiilor

Fatima – un loc al revelațiilor

14 septembrie 2015

În mai puțin de 100 de ani, orășelul Fátima – Portugalia a devenit unul dintre cele mai cunoscute și frecventate locuri de rugăciune și pelerinaj din lume, în mai 2015 ajungând aici peste 200.000 de credincioși catolici și nu numai, pentru a celebra viziunile din 1917 cu Sfânta Fecioară ale unor copii săraci care își pășteau oile în apropierea unui loc numit ”Cova da Iria” – Grota Sfintei Irina. Amplele pavaje din piatră, scările monumentale sau rampa care urcă de la Basilica de Nossa Senhora de Fátima către Igreja da Santissima Trindade (cele două lăcașuri de cult monumentale ale ansamblului) sunt străbătute anual de peste 5 milioane de pelerini.

Spitalul de recuperare Polaris Medical - Cluj

Spitalul de recuperare Polaris Medical - Cluj

14 septembrie 2015
În luna august a acestui an a fost inaugurat, în localitatea Suceagu din apropierea municipiului Cluj-Napoca, un spital de recuperare medicală ale cărui pardoseli au fost acoperite cu covor PVC, folosindu-se pentru montaj gama de produse Forbo Eurocol Erfurt. Vă prezentăm în continuare această lucrare amplă executată de firma specializată Stadt Construct, datorită căreia pacienții și personalul medical pot beneficia de un tranzit sigur, comod, cu garanția că montajul va rezista pe termen lung, în cele mai dure condiții de exploatare.
Recondiționarea pardoselilor la restaurantul ”The Harbour”

Recondiționarea pardoselilor la restaurantul ”The Harbour”

14 septembrie 2015
Recondiționările pardoselilor din lemn au o importanță definitorie în cadrul renovărilor generale, din perspective diverse, începând cu siguranța traficului și încheind cu estetica. Vă prezentăm o asemenea lucrare, care a constat în șlefuire și aplicarea unui strat de ulei special, menită să aducă un aer de prospețime, de schimbare, necesar pentru un restaurant preocupat atât de buna funcționare, cât și de imagine.
Mănăstirea Curtea de Argeș

Mănăstirea Curtea de Argeș

14 septembrie 2015
Pentru români (și cu o notă particulară pentru constructorii de la noi), biserica Mănăstirii Curtea de Argeș are un statut special: așa cum se arată în Balada Meșterului Manole, este acel edificiu care se lasă construit cu greu, cerând mai mult decât pricepere, cerând sacrificiu. Deși este vorba despre o legendă, cu incertitudini firești, povestea este acceptată ca atare probabil datorită frumuseții acestei construcții, care nu poate fi justificată decât într-un context mistic, fabulos.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU


 

 

 

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli