Pardoseli

ULTIMELE STIRI

Eveniment important despre “Uscarea rapida in constructii”

Constructorii din Romania au acces la prea putine tehnici si...

Pavilionul German Expo Milano, iunie 2015

Între 1 mai și 31 octombrie 2015 are loc în Milano târgu...

Pardoseli laminate 2015-2017 EGGER - LONG pentru spații marii

În noua sa colecție de pardoseli laminate, EGGER, producă...

Incep inscrierile la Architecture Conference&Expo!

Peste 200 de arhitecti si specialisti din domenii conexe sun...

MULTI-BRAND WORKSHOP DESPRE EXECUȚIA CORECTĂ A CONSTRUCȚIILOR PE STRUCTURĂ DE LEMN

Divizia de produse pentru construcții din lemn a companiei ...

Campionatul Mondial al Tinerilor Montatori de Acoperișuri, București, 2014

Dacă în 2012 am avut ocazia să vedem primul concurs de me...

Architecture Conference&Expo 2015
Concursil National al Montatorilor de Pardoseli - 2015

Ultimele articole

Deck Relazzo de la Rehau pentru un mare complex rezidențial de lux

Deck Relazzo de la Rehau pentru un mare complex rezidențial de lux

27 iunie 2015
Dukley Gardens din Budva - Muntenegru este unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare de lux ce se realizează în acest moment în Europa: 36 de imobile cu 202 apartamente, la malul Mării Adriatice, însumând circa 40.000 mp, la care se adaugă aproximativ 20.000 mp de terase, alei și balcoane cu vedere la mare, ce ridică sensibil valoarea investiției. Pentru pardoselile acestor amenajări exterioare, se folosește decking Relazzo de la Rehau, confirmând calitatea sistemelor WPC realizate de acest renumit producător.
Parchet nou pentru centrul social din Roadeș - Brașov

Parchet nou pentru centrul social din Roadeș - Brașov

27 iunie 2015
Din 2008, de când Fundația Peter Maffay a apărut în satul Roadeș din judeșul Brașov, aici s-au petrecut o mulțime de lucruri extraordinare: restaurarea bisericii, extinderea casei parohiale, construcția sau refacerea mai multor obiective - o casă de vacanță terapeutică pentru copiii traumatizați, un atelier de tâmplarie, o casă de oaspeți, un sistem de fitoepurare, o fermă și un dispensar. La acest proiect și-au adus contribuția benevol și parchetari din Germania și România, care, cu ajutorul unor furnizori de materiale autohtoni, au acoperit cu parchet de stejar, în luna mai 2015, cei 145 mp ai sălii de spectacole din acest complex. 
Pavajele exterioare, din Antichitate până azi

Pavajele exterioare, din Antichitate până azi

27 iunie 2015
Pavarea străzilor, a căilor de acces de orice fel, a piețelor sau curților a fost dintotdeauna un etalon al civilizației unei societăți, indiferent de materialul folosit. Este una dintre cele mai vechi forme de amenajare a pardoselilor, care a reflectat atât tendința spre urbanism, cât și dorința de a comunica, a face comerț, a explora lumea, nu în ultimul rând de a o stăpâni - trebuie să ținem cont de faptul că marile imperii au construit drumuri în primul rând cu scop militar.
Aeroportul Henri Coandă – noul salon business

Aeroportul Henri Coandă – noul salon business

27 iunie 2015
În luna februarie a acestui an, în incinta Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti a fost deschis un nou salon de protocol, pentru pasagerii care caută un plus de confort în așteptarea plecării cu avionul. Amenajarea cu o suprafață de peste 250 mp și capacitate de 57 de locuri este remarcabilă prin compoziție și culori, pardoselile acoperite cu mochetă premium având un rol special.

Scările interioare – tot mai mult lemn

Scările interioare – tot mai mult lemn

27 iunie 2015
Scara rămâne o lucrare de mare responsabilitate, din perspectiva rezistenței și a esteticii, fiind realizată tot mai frecvent de montatori specializați. Vorbind strict de spațiile care nu implică un trafic intens, cu sarcini mari (în principiu rezidențial și birouri), lemnul este întâlnit din ce în ce mai des ca o soluție pentru treaptă, contratreaptă, balustradă și mână curentă, ba chiar pentru structura integrală a scării, fapt ce conferă o notă de eleganță, căldură, falimiaritate și confort la călcare. Iată de ce am cerut opinia unor specialiști pentru a identifica preferințele beneficiarilor și arhitecților, deopotrivă cu motivele pentru care se iau decizii în legătură cu acest subiect.
Pardoselile supraînălțate și pardoselile cu goluri - siguranța la incendiu

Pardoselile supraînălțate și pardoselile cu goluri - siguranța la incendiu

27 iunie 2015
În data de 24 aprilie 2015, sub egida Asociației pentru Securitate la Incendiu (ASI) și cu suportul Școlii Prometeu, a fost organizată, la sediul societății Sigura din București, conferința ˮPardoseli supraînălțate și pardoseli cu goluriˮ, din seria de evenimente intitulate ˮGhiduri de bune practici în domeniul securității la incendiuˮ. Manifestarea, la care au participat arhitecți, ingineri, reprezentanți ai organismelor de control, specialiști din diverse domenii în care protecția la incendiu reprezintă o miză importantă, s-a axat pe analiza modului în care prevederile europene și cele locale referitoare la pardoselile tehnice flotante influențează segmentele de proiectare, arhitectură și construcție.
LifeArt

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU


 

 

 

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli