Pardoseli

ULTIMELE STIRI

MULTI-BRAND WORKSHOP DESPRE EXECUȚIA CORECTĂ A CONSTRUCȚIILOR PE STRUCTURĂ DE LEMN

Divizia de produse pentru construcții din lemn a companiei ...

Campionatul Mondial al Tinerilor Montatori de Acoperișuri, București, 2014

Dacă în 2012 am avut ocazia să vedem primul concurs de me...

Clădirile anului și arhitecţi premiaţi la RIFF 2014

Faţade arhitecturale impresionante, modalităţi creative d...

BIFE-SIM 2014 SI-A DESCHIS PORTILE!

Targul International de Mobila, Echipamente si Accesorii isi...

Crestere de 11,2% a exportului de mobila in primele 5 luni ale anului 2014!

„Spectacolul de forme si idei” este deschis publicului i...






Pardoseli Magazin in centrele INMEDIO

Ultimele articole

Palatul din Queluz

Palatul din Queluz

24 martie 2015
Am ales să vorbim în continuare despre un palat important pentru istoria Portugaliei și, întrucât a fost construit în perioada de glorie a acestei mari puteri coloniale, pentru istoria Europei și a Lumii Noi. Ceea ce este interesant la acest edificiu rococo, pe care unii l-au numit ”Versailles-ul Portugaliei”, este numărul mare de tipuri de pardoseli folosite – fiecare spațiu are un material anume, pus în operă cu mare acuratețe, după un design specific, adaptat la restul amenajării interioare.
Montatorul are nevoie de colaborarea cu designerul

Montatorul are nevoie de colaborarea cu designerul

24 martie 2015
Interviu cu domnul Constantin Cadar
Domnul Constantin Cadar este unul dintre montatorii de referință din România, foarte cunoscut și apreciat în branșă, în ciuda discreției care îl caracterizează. Este cunoscut, de asemenea, datorită implicării în activitatea Asociației Montatorilor de Pardoseli din România, în concursurile de profil și în susținerea proiectelor dedicate formării tinerilor parchetari.
Materiale de top pentru finisaje exclusiviste

Materiale de top pentru finisaje exclusiviste

24 martie 2015
Bazându-se pe o selecție a materialelor de cea mai bună calitate la prețuri corecte, Costa Mit vine în ajutorul celor care vor să găsească într-un singur loc o ofertă largă de produse pentru pardoseli.  
Cursuri de montaj profesionist la Cluj-Napoca

Cursuri de montaj profesionist la Cluj-Napoca

24 martie 2015
DACCA Group Trade, firmă din Cluj-Napoca specializată în furnizarea și execuția de sisteme profesionale pentru pardoseli și pereți, a organizat în zilele de 4, 5 și 6 martie 2015 un curs practic de montaj cu diverse tipuri de pardoseli elastice marca Forbo Flooring (linoleum natural și PVC special - acustic, antiderapant și conductiv), folosind produse de montaj Eurocol Forbo Bonding. Evenimentul a avut loc în sălile de conferințe ale hotelului Sunny Hill din Cluj-Napoca, fiecare zi de curs având programul între orele 9 și 17.
Să îmbunătățim calitatea aerului din locuință!

Să îmbunătățim calitatea aerului din locuință!

24 martie 2015
Știați că aerul din locuință poate fi mai poluat decât aerul de afară? Știați că timpul petrecut în interior este mai mare decât timpul petrecut în aer liber? Certificările GREENGUARD sunt utile deoarece servesc la reducerea expunerii dumneavoastră la emisiile chimice și îmbunătățesc calitatea aerului interior..
Record la BAU München 2015: peste 250.000 de vizitatori

Record la BAU München 2015: peste 250.000 de vizitatori

24 martie 2015
În cele 6 zile de manifestări (19 – 24 ianuarie 2015) ale târgului de arhitectură, materiale și sisteme de construcții BAU München a fost înregistrat cel mai mare număr de vizitatori, raportat la întreaga istorie de 50 de ani a acestei manifestări: a fost depășit ”pragul psihologic” de 250.000 de participanți, dintre care peste 72.000 au venit din afara Germaniei (cu precădere Austria, China, Rusia, Turcia, Orientul Apropiat, Marea Britanie, Republica Cehă, Slovenia).

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU






 

 

 

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli