Pardoseli » Industriale

UCRETE - cea mai rezistentă pardoseală din lume

19 decembrie 2017
Dacă sunteți în căutarea unei pardoseli potrivite pentru proiectul dumneavoastră din industria alimentară și nu numai, vă puteți baza pe experiența și reputația experților de la Master Muilders Solutions-BASF, care de-a lungul mai multor decenii au creeat cele mai performante game de produse pentru pardoseli industriale.

Temad ofera solutii profesionale pentru pardoseli industriale

24 iunie 2013
Pardoselile industriale sunt supuse constant uzurii mecanice, abraziunii, sarcinilor de impact şi atacurilor chimice. Realizarea unei pardoseli corespunzătoare e rezolvată cu succes de specialiştii Temad care vă oferă două variante de acoperiri funcționale şi decorative din gama MARIS POLYMERS, ce conferă protecție sporită chiar şi celor mai solicitate suprafețe. Sistemul MAriPur® este un sistem profesional premium, monocomponent ce conferă pardoselii un aspect decorativ, având o foarte bună rezistenţă la abraziune şi la agenţi chimici.

Planeitatea de la sclivisire la elicopterizare

20 decembrie 2012
Așa cum se întâmplă deseori, tehnologia face un pas înainte, pentru ca reglementările să fie îndeplinite prin alte metode decât cele prevăzute – bineînțeles, mai eficient. Interesul este în primul rând al beneficiarului, iar dacă el va obține o pardoseală industrială mai rezistentă, mai rapid și cu costuri mai mici, toată lumea este mulțumită.

Pardoseli pentru trafic auto

20 decembrie 2012
Indiferent că este vorba despre o parcare etajată sau subterană, supusă sau nu intemperiilor, Rinol poate oferi o soluție de protecție a suprafețelor supuse traficului, inclusiv pentru zonele în rampă care au nevoie de o aderență superioară.

Cum alegem o pardoseala industriala (II)

22 august 2012
Vom continua cu informatii despre pardoseli speciale cum sunt cele din domeniul medical/farmaceutic, aderenta, capacitate de drenare si alte câteva aspecte care trebuie luate în calcul atunci când este aleasa o pardoseala industriala sau dedicata unui spatiu cu destinatie speciala.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli