Pardoseli » Industriale

Pavaje de exterior

22 august 2012
După 1990, când edilii Bucureștiului au început să refacă anumite artere rutiere, înlocuind cu asfalt piatra cubică rămasă din perioada interbelică și chiar mai veche, au apărut și primele reacții ale cetățenilor la bănuiala că acea piatră ar fi scoasă și vândută în Occident. Era un prim semn că acest material pentru pavaj, cu care romanii și-au construit faimoasele drumuri acum 2000 de ani, este încă apreciat și are un viitor, chiar dacă este detestat în egală măsură de șoferi și de purtătoarele de tocuri înalte.

Betonul si pardoselile industriale

04 mai 2012
Ca strat final al pardoselilor industriale, putem intalni cam toate materialele (parchet, ceramica, beton, metal, rasini, cauciuc, piatra), mai putin textile. Ne vom opri in cele ce urmeaza asupra betonului ca strat final, dar care constituie in sine un sistem.

Noul cofraj pierdut destinat rosturilor de dilatare

02 mai 2012
ARMIX Concrete Solution a lansat pe piata din Romania noul cofraj piedut Permaban destinat pardoselilor industriale. Permaban Signature® este un cofraj pierdut special destinat rosturilor de dilatare.

Hale de producție modernizate

28 februarie 2012
Că omul sfințește locul își vor fi spus desigur și miile de angajate ale Artifex Focșani, căci nu e defel totuna să petreci 8-9 ore zilnic pe o pardoseală rece și inestetică din beton sau pe un parchet cald și confortabil. Dincolo de dimensiunea impresionantă a lucrării, ne-au reținut atenția etapele de lucru tipice montajului de parchet industrial, pe care vi le prezentăm și dumneavoastră.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli