Küberit la Domotex 2014: accent pe elemente de design şi montaje corecte

Parchet » Pardoseli laminate | 08 ianuarie 2014
Küberit la Domotex 2014: accent pe elemente de design şi montaje corecte

Küberit va începe cel de-al 151-lea an din istoria companiei cu un design de stand expozițional complet nou. liderul pieței de profile pentru pardoseli își va prezenta la Domotex noutățile, evidențiind accesoriile de lux precum profile, plinte și opritoare de uși ornamentate cu cristale Swarovski, elemente foarte populare pe piețele de export și tot mai căutate în Germania.

În acord cu cerințele actuale ale pieței și producătorilor de pardoseli, Küberit a introdus 4 noi decoruri în completarea gamei de 13 culori existente. Noile decoruri, imitând furnirul, sunt stejar gri (H61), stejar bej-gri (H62), Tigua (H63) și stejar crem (H64) și vor fi produse prin cea mai modernă tehnologie de imprimare digitală. În plus, la standul Küberit sunt programate demonstrații zilnice, la orele 11 am și 3 pm, ce vor proba montajul simplu și calitatea produselor firmei.
Sâmbătă, 12 ianuarie, la orele 17,30 se va decerna premiul pentru ”Cel mai bun montator al profilelor Küberit”, juriul având de ales între 15 montaje inovative. Câștigătorii vor primi un Coupé Smart 4two, un scuter Vespa, vouchere de vacanță, terminale Apple iPads și un expresor Nescafé Dolce Gusto. După ceremonia de premiere, toți partenerii și clienții Küberit sunt invitați la petrecerea din standul firmei, situat în pavilionul 7, standul B46.

www.kueberit.com

Sisteme profesionale pentru pardoseli