Küberit, performanță și personalizare

Parchet » Pardoseli laminate | 12 septembrie 2017

 

Hotelurile sunt construcții în care pardoselile trebuie să atingă niveluri de performanță superioare, mai ales în zonele cu trafic sporit: recepție, lobby, holuri, bucătărie, restaurant, bar, sală de conferințe, centru Spa, spațiile tehnice. De asemenea, este de preferat ca aceste pardoseli să fie elementul de bază al designului interior personalizat, având un aport definitoriu la imaginea hotelului. Din aceste două perspective, montarea unor profile de pardoseală Küberit este cea mai bună alegere pe care o puteți face: sunt fabricate la un nivel ridicat de calitate, sunt concepute să poată fi adaptate tuturor tipurilor de pardoseală, pot fi furnizate într-o gamă foarte largă de modele (circa 14.000 de produse!), chiar personalizate cu ajutorul printului digital, respectă cele mai exigente norme și normative, după standardele germane. Cu ajutorul unor echipamente simple, dar de mare acuatețe, profilele pot căpăta forma dorită, chiar curbă, dându-i designerului nenumărate posibilități de proiectare a pardoselilor.

Într-un hotel, uzura își arată efectele asupra profilelor de pardoseală, fie că sunt profile de trecere dintre două pardoseli de același fel sau diferite, de margine sau de treaptă, carem aschează rosturile de dilatare sau protejează zona de jos a unui perete. Ele sunt călcate, lovite, frecate, curățate, udate, agresate chimic, presate de mișcările pardoselilor, profilele fiind unul dintre cele mai agresate elemente constructive ale oricărui tip de clădire. Produsele Küberit sunt recunoscute datorită rezistenței lor în timp, a materialelor prime de cea mai bună calitate, a montajului sigur și rapid, care permite o execuție simplă pentru montatorii de pardoseli. Designul inițial, ales în funcție de restul amenajării, își păstrează aspectul în pofida tuturor solicitărilor, profilele fiind special concepute nu doar pentru traficul curent de persoane, ci și pentru trecerea scaunelor cu rotile, a gheri doa nelor, mașinilor de curățenie, rafturilor mobile etc.

 

Printul digital

Küberit poate oferi o mulțime de decoruri pentru profilele furnizate, dar dispune și de tehnologia necesară pentru a scana și reproduce pe profile orice decor (al pardoselii, scării sau altor elemente de design interior), la o rezoluție ireproșabilă. Se execută un print digital de mare viteză, cu culori vii și uscare rapidă, folosind razele UV. Printul digital se poate realiza pe oricare dintre profilele aflate în portofoliul Küberit, calitatea fiind aceeași, cu rezistența la abraziune de la AC3 la AC5.

 

Noutăți de la Küberit: PPS 4.0

 

-          Profilul de bază are 3 caneluri flexibile și punctul de îndoire predeterminat la oscilație.

-          Profilul complet, cu cele două componente (de bază și aparent), permite montarea de pardoseli rigide cu grosimi egale sau având diferențe de grosime de până la ± 5 mm – rezultă o gamă de posibilități de montaj cu 67% mai mare.

-          Prin ajustări mecanice simple, profilul poate prelua diferențe de nivel de până la 8 mm.

-          Cu o lățime de 40 mm, noul profil de bază oferă cu 82% mai multă suprafață pentru aplicarea adezivului și găurirea pentru fixări suplimentare.

-          Datorită profilului de bază original, cu 3 caneluri flexibile, profilul superior PPS® Champion poate fi montat la o distanță față de marginea pardoselii cuprinsă între 6,5 și 18 mm, ceea ce înseamnă o gamă mai largă de aplicații.

Profilul PPS® Allrounder se poate monta la distanțe de 7 - 17 mm.
Sisteme profesionale pentru pardoseli