Küberit prezintă noul sistem de profile PPS® cu tehnologie 4.0

Parchet » Pardoseli laminate | 31 decembrie 2018

 

Accent pe o prelucrare confortabilă

 

La dezvoltarea noilor produse, Küberit și-a urmat consecvent strategia consacrată. În ianuarie 2019, la târgurile Domotex (Pavilionul 13, standul C32) și BAU (Pavilionul A5, Standul 125), liderul pieței de profile din aluminiu, alamă și oțel prezintă noul sistem de profile cu tehnologie patentată 4.0. În plus, producătorul din Lüdenscheid va expune un nou sistem clip pentru laminat și parchet, ce oferă clienților deopotrivă un confort ridicat la aplicare și un montaj foarte stabil.

 

Indiferent că este vorba de sisteme consacrate deja sau complet noi, scopul Küberit vizează întotdeauna o prelucrare confortabilă și sigură pentru aplicator, o valoare adăugată pentru beneficiar și menținerea unei calități constante. Un exemplu în acest sens este tehnologia inovativă 4.0 a sistemelor de profile PPS®-Champion.

 

Lățime standard de 40 mm

Apreciatele sisteme de profile PPS®-Champion flex, PPS®-Champion Star, PPS®-AS și PPS®-XXL au atins acum standardul 4.0. Astfel, de acum înainte profilele de bază vor avea o lățime standard de 40 mm, fapt de natură să crească confortul la montaj: suprafața de aplicare a adezivului este mai mare cu 82%, permițând o priză mai bună cu șapa sau pardoseala suport. În plus, există posibilitatea unei prinderi laterale în rosturile șapei.

Noul sistem clip pentru laminat și suprafețe netede La târgurile de specialitate din Hannover și

München va fi prezentat în premieră un nou sistem clip pentru laminat și suprafețe netede, ce poate fi prelucrat mai rapid, mai sigur și mai flexibil. Sistemul se poate adapta la mai multe și mai diverse situații de montaj, fiind totodată în trendul actual al suprafețelor netede.

 

Sisteme de profile cu utilizări variate

Faptul că strategia de produs a Küberit e pe drumul corect e dovedit de feed-backul pozitiv al pieței – în cadrul unui studiu efectuat în rândul a peste 200 de dezvoltatori, profilele PPS®-Champion 4.0 au fost desemnate între cele mai îndrăgite datorită ușurinței de aplicare. „Vom continuă pe acest drum. Următoarele idei de produs, ce reunesc de asemenea confortul desăvârșit la aplicare pentru montator cu valoarea adăugată a produsului pentru beneficiar sunt deja în

lucru.“, declară Lars Maier, șeful diviziei germane, despre planurile de viitor ale grupului Küberit.

 

www.kueberit.com/ro

Sisteme profesionale pentru pardoseli