Küberit prezintă noutățile 2018; În centrul atenției: service-ul profesional, mai mult confort în utilizare și montajul facil

Parchet » Pardoseli laminate | 19 decembrie 2017

 

La Domotex Hanovra 2018 (Pavilionul 13, standul C46), Küberit va prezenta noul concept de Service pentru specialiști și comercianți. Între noutățile companiei din Lüdenscheid se numără produse, materiale promoționale, precum și noi concepte de școlarizare.

 

Küberit va începe anul 2018 cu un program complet de service. Astfel, liderul pieței de profile va prezenta la târgul din Hanovra nu numai produse noi, ci și expozoare și mostrare noi, precum și un program cuprinzător de școlarizare pentru montatori.

Vor fi prezentate patru noutăți în domeniul produselor. „În ultimele 12 luni am verificat atent toate sistemele, precum și montajul acestora pentru a identifica orice potențial de îmbunătățire. Scopul nostru principal este să oferim clienților soluții confortabile și posibilități de montaj facil", subliniază schim bările structurale Udo Ulbrich, directorul general Küberit.

Lars Maier, directorul de vânzări pe Germania, completează: "Unele schimbări ale produselor, deși par mici, au un efect pozitiv decisiv asupra ușurinței în utilizare. Noile mostrare și materiale promoționale, ca și noul nostru program de training stau mărturie pentru accentul pe calitate, perfor manță, confort și service".

 

În esență, liderul pieței de profile profesionale pentru pardoseli va prezenta la Domotex Hanover 4 noi produse, menite să îmbunătățească confortul în utilizare și să mărească domeniul de utilizare. "Cu noile produse, noi nu vom oferi clienților noștri doar niște profile de calitate. De fiecare dată ei vor primi un pachet complet cu toate accessoriile necesare pentru utilizarea profesională", concluzionează Lars Maier.

La Domotex 2018, Küberit va demonstra că firma nu este percepută numai ca un producător, ci și ca un partener al comercianților și montatorilor, cu un nivel ridicat de calitate și service.

Ca de fiecare dată, noutățile Küberit în domeniul profilelor de pardoseli urmăresc câteva deziderate:

-          Adaptabilitatea la noile tipuri de pardoseli apărute pe piață și la noile tendințe de combinații între diferite variante de pardoseli finite;

-          Un montaj cât mai simplu și rapid, în sprijinul montatorilor;

-          Flexibilitate în utilizarea profilelor în cazul unor montaje design deosebite, oferind designerilor de interior noi oportunități din perspectiva creativității;

-          Respectarea și optimizarea calității, de la materiile prime utilizate în fabricarea profilelor la rezistența în timp a profilelor și sistemelor de profile;

-          Un design prin care profilele să înnobileze pardoselile, păstrând un echilibru între aspectul discret și distincție vizuală;

-          Siguranța utilizatorilor în traficare, în funcție de destinația spațiului în care sunt utilizate profilele.

 

Despre Küberit Profile Systems GmbH & Co. KG

 

Ca lider mondial în domeniul profilelor pentru pardoseli și protecție muchie treaptă, brandul Küberit e sinonim cu calitatea și progresul, dovedindu-le pe parcursul celor 155 de ani de existență. Satisfacția clienților, perfecțiunea, inovația și păstrarea tradiției sunt detaliile esențiale ale filosofiei companiei.

Investiția continuă în cele mai noi tehnologii și certificări este o garanție a calității înalte și eficienței produselor noastre. Din septembrie 2016 suntem primul producător de profile la nivel global care primește certificarea DIN EN ISO 9001:2015.

 

www.kueberit.com/ro

Sisteme profesionale pentru pardoseli