LA DOMOTEX, EGGER A INVITAT VIZITATORII LA „CINEMA IMAGINAR“

Parchet » Pardoseli laminate | 22 aprilie 2014

LA DOMOTEX, EGGER A INVITAT VIZITATORII LA „CINEMA IMAGINAR“

Pardoseli inovatoare și inspirate la Hanovra

Noutățile și tendințele prezentate de EGGER la Domotex între 11 și 14 ianuarie 2014 au stimulat imaginația vizitatorilor. Expoziția din standul C28, hala 9, a avut un motto promițător: „cinema imaginar“. O importantă sursă de inspirație a fost colecția actualizată EGGER cork+.
Cine a intrat în standul EGGER, de circa 230 mp, a pătruns într-o lume imaginară. Fiecare model de pardoseală continua pe un ecran, pe care erau proiectate imaginile unui ambient. Astfel, parchetul laminat cu aspect de lemn rustic conducea spre un vechi ponton, aflat pe un lac superb, izolat. Toate elementele de „cinema imaginar“ din acest concept au creat cadrul potrivit pentru implementarea tendințelor și prezentarea parchetului într-un mod inovator, accentuând orientarea spre design.

CORK+ ÎNTR-O NOUĂ DIMENSIUNE

Pentru mulți dintre vizitatorii celui mai important târg mondial pentru pardoseli aceasta a fost și prima ocazie de a vedea colecția actualizată EGGER cork+. Aceasta se remarcă prin decoruri noi, format nou și caracteristici îmbunătățite. Producătorul tirolez de materiale pe bază de lemn a prezentat douăsprezece decoruri noi în colecția actualizată de pardoseli cu plută. Pe lângă formatul de plăci Classic (1.292 x 193 mm), sunt acum disponibile șapte decoruri în format Large (1.292 x 245 mm). „Lățimea mai mare a plăcilor face ca spațiile să pară mai mari și conferă impresia unei atmosefere libere, deschise“, spune Michael Gerbl, Director Marketing și Management produs la EGGER Retail Products. Vizitatorii standului EGGER au aflat noutăți interesante și în domeniul DIY, dar și în ceea ce privește serviciile.

INVITAȚIE LA WOOD FLOORING SUMMIT

Vis-a-vis de standul EGGER s-a aflat platforma pentru pardoseli din lemn și laminate, organizată și în 2014 de Wood Flooring Summit. EGGER a sponsorizat cu bere din producția proprie manifestarea „Swing - time“ din prima seară a târgului, sâmbătă, 11 ianuarie 2014. Toți clienții și vizitatorii au fost invitați să schimbe impresii la un pahar cu bere EGGER, în atmosfera destinsă creată de muzica de fond.

EGGER LA DOMOTEX 2014

  • Motto-ul expoziției a fost „cinema imaginar“
  • Stand EGGER de 230 m2 în Hala 9, Stand C28
  • Inspirație și asocieri de idei, oferite de decorurile de parchet 
  • Punct central: colecția actualizată EGGER cork+
  • 12 decoruri noi în două formate
  • “Swingtime” la Wood Flooring Summit.


Sisteme profesionale pentru pardoseli