Lansarea noilor colecții Egger 2015 – 2017

Parchet » Pardoseli laminate | 24 martie 2015
colectii egger

În noua sa colecție de pardoseli laminate, producătorul de semifabricate pe bază de lemn prezintă indicatorii pe care îi reunesc în prezent pardoselile laminate de calitate: caracteristicile tehnic e inovatoare ale produsului oferă suport designului optic și tactil, acesta fiind aliniat la toate tendințele actuale importante din amenajări. La doar trei luni după lansarea noii colecții, estimările noastre cu privire la vânzări au fost deja depășite. Înregistrăm multe cereri pentru pardoselile r ezistente la umiditate realizate cu tehnologia aqua+.
Primele impresii din piață indică faptul că lansarea noii colecții de către EGGER a constituit mutarea perfectă într-o piață plină de provocări cum e cea a pardoselilor, declară Stefan Pletzer, director executiv EGGER Retail Products: „Suntem foarte mulțumiți de desfășurarea etapei internaționale de prezentare cu cei 200 de mari distribuitori ai noștri. Clienții ne-au oferit un feedback pozitiv, iar vânzările înregistrate până în prezent au depășit așteptările noastre cele mai optimiste.“

TENDINȚĂ MARCANTĂ: PARDOSEALĂ LAMINATĂ ÎN BAIE

O cerere deosebită se înregistrează pentru decorurile de lemn, utilizate la pardoselile elaborate pentru colecție cu inovatoarea tehnologie aqua+: „Noua categorie de produs deschide clienților noștri noi domenii de utilizare și noi posibilități de montaj a pardoselii laminate, în zone cu o acțiune ridicată a umidității, fără a fi necesară renunțarea la aspectele îndrăgite și autentice de lemn. De exemplu, decorul de stejar poate fi utilizat fără reținere în baie.“
Prin lansarea noilor pardoseli laminate cu caracteristica aqua+, EGGER reacționează la noile cerințe de mai mult confort și materiale naturale în băi. Pardoselile laminate rezistente la umiditate sunt adecvate și pentru montajul în spațiile comerciale: cabinete medicale, suprafețe de încărcare sau birouri, unde vor oferi un ambient natural și prietenos. Noua colecție „Pardoseli laminate EGGER 2015-2017“ oferă o paletă largă de decoruri de lemn cu structuri naturale ale suprafețelor; produsele rezistente la umiditate sunt marcate cu pictograma aqua+.
Întreținerea pardoselilor rezistente la umiditate se poate efectua cu aparatele de curățare cu aburi, fără a menține contactul punctual cu aburul mai mult de 30 secunde. Chiar și curățarea cu ajutorul aparatelor de șlefuit și aspirat de până la 100 kg nu constituie o problemă!

GARANȚIE PE VIAȚĂ

Piesa centrală a tehnologiei aqua+ e constituită de placa de bază HDF cu proprietăți speciale. Această placă este de cinci ori mai rezistentă decât plăcile obișnuite față de abur și jeturi de apă. Placa de bază împreună cu stratul de acoperire puternic hidrofug, perfect etanș, împiedică umflarea canturilor plăcilor. Acest lucru face ca pardoselile să fie universal utilizabile în spațiile interioare – totuși nu se vor utiliza pe termen lung în zone cu umiditate constantă (de ex. cabină de duș, saună).
EGGER este convins de calitatea pardoselilor și oferă în cazul unei exploatări corecte în mediul casnic o garanție pe viață și respectiv de cinci ani în cazul utilizării în spațiile comerciale.

ACCESORIILE POTRIVITE

Producătorul oferă accesoriile selectate optim pentru a garanta o calitate durabilă a pardoselilor la minate cu caracteristica aqua+. La acestea se adaugă valoroasa folie anti-condens aqua+ Aluflex, care protejează pardoseala laminată față de umezeala remanentă. Pe șapă este montată o folie - alternativ o folie suport SILENZIO Duo cu barieră de vapori integrată – o condiție preliminară necesară pentru menținerea ireproșabilă a pardoselii. Racordurile la pereți se realizează cu banda de etanșare și distanțare aqua+ pentru protecția contra umidității. Această bandă înlocuiește utilizarea distanțierilor și facilitează astfel un montaj mai rapid și mai confortabil. În program sunt incluse și plintele rezistente la apă aqua+, în decorul compatibil,
cu o garnitură opțională de etanșare din cauciuc, precum și agentul de etanșare aqua+ CLIC SEALER pentru cazurile de utilizare specială.


Sisteme profesionale pentru pardoseli