Elastice » Linoleum

Noutățile Forbo Eurocol la Bau München 2017

17 martie 2017
Pardoselile turnate bicomponente Eurocol strălucesc prin calitate și aplicare optimă, în vreme ce sistemul C Floor prelungește ciclul de viață al pardoselilor – iată noutățile marca Forbo Eurocol care i-au impresionat pe vizitatorii standului firmei la târgul Bau München 2017.

Linoleum pentru obiecte de mobilier

14 octombrie 2016
Furniture Linoleum este un material unic, realizat exclusiv din materii prime naturale si regenerabile, aplicabil pe elemente de mobilier precum birouri, scaune, dulapuri, usi si table de scris. Materialul este in mod natural flexibil si se poate aplica pe toate tipurile de structuri. In plus, are un aspect mat si se simte cald la atingere.

FORBO MARMOLEUM - libertate deplină pentru designeri

12 ianuarie 2015
Noua colecție Forbo Marmoleum e disponibilă în 46 culori și modele prin care puteți crea pardoseli personalizate mediului dvs. Vă oferim patru noi formate de dale, de la cele extra large (75x50 cm) la cele mici (25x25 cm) trecând prin variantele intermediare (50x50 cm și 50x25 cm).

Forbo Flooring Systems

17 iulie 2014
Pardoselile fonoizolante din PVC realizate sub marca Forbo au fost dezvoltate și testate spre a ma xi miza reducerea sunetului de impact, respectându-se totodată cerințele de trafic intens din zonele comerciale. Pardoselile fonoizolante Forbo contribuie la scăderea poluării sonore din clădire în mai multe moduri, rezultatul constând dintr-un mediu mai confortabil.

Pardoseli Forbo – pentru un mediu mai bun

08 ianuarie 2014
O pardoseală Forbo e întotdeauna frumoasă și de efect, confortabilă pentru cei care trăiesc, muncesc ori se joacă acolo. Aspectul nu e însă totul, adesea tocmai ceea ce nu se vede contează mai mult.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli