Elastice » Linoleum

Forbo Marmoleum meets A. Mendini

24 iunie 2013
Prin brandul Marmoleum, Forbo este liderul global al pieței de linoleum. Pardoselile noastre stabilesc trendul în design, calitate și inovație, deopotrivă în sectorul comercial și privat. Cooperarea strânsă cu arhitectul italian Alessandro Mendini a produs șase modele inovatoare de pardoseală, fiecare disponibil în panouri multicolore create cu tehnologia avansată aquajet.

Forbo Flooring Systems - 150 de ani de linoleum

09 aprilie 2013
Pentru a sărbători 150 de ani de Linoleum, Forbo Flooring prezintă o colecție complet reînnoită, numită „The Next Generation of Marmoleum”. E vorba de pardoseli ultraperformante, cu finisaj Top shiled 2 șI numeroase calități speciale, disponibile în rolă și dale, în variante acoustic și decibel, cu clasificări superioare în privința rezistenței la foc.

Montajul unei pardoseli din linoleum în sistem complet

21 ianuarie 2013
Specialiștii sunt întru totul de acord cu faptul că succesul unei pardoseli elastice depinde în măsură covârșitoare de felul în care este pregătit stratul suport – de materiale și de acuratețea execuției.

FORBO FLOORING SYSTEMS - 150 de ani de linoleum

21 ianuarie 2013
În 2013 Forbo Flooring celebrează 150 de ani de la patentarea pentru producția industrială a pardoselii de linoleum de către Frederick Walton în anul 1863. În realitate, acesta a inventat linoleumul încă din 1860, în satul scoțian Nairn, dar au fost necesari încă trei ani până la intrarea efectivă în fabricație. Patentul obținut atunci stă la baza producției de linoleum și astăzi.

Pardoseli pentru prima Scoala ”verde”

20 decembrie 2012
Elevii şi profesorii devin beneficiari direcţi ai celor mai moderne tendinţe de proiectare arhitecturală sustenabilă şi totodată modele de comportament Eco. Vă prezentăm în continuare un exemplu elocvent: o unitate de învățământ din Cluj-Napoca, unde pardoselile unui corp nou construit au fost executate cu materiale ecologice.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli