Elastice » Linoleum

Sediul Fundatiei Regina Maria: caritate si calitate

20 decembrie 2012
Timp de o lună și jumătate, câteva echipe au lucrat pentru un proiect special: amenajarea sediului Fundației Regina Maria, organizație aflată într-o strânsă relație cu Casa Regală a României. O casă veche a trebuit adusă la standardele unei noi destinații - în paralel cu rolul ei caritabil, trebuia să ofere confort și un aspect plăcut, optimist.

Marmoleum & Topshield2 - Pardoseli performante pentru o lume reala

22 august 2012
O pardoseală trebuie să reziste la agresiunile utilizării zilnice: temperatură, umiditate, murdăria adusă în interior, zgârieturile șI petele accidentale, rămânând totodată la aspectul inițial ales de beneficiar. Realitatea cotidiană arată însă că pardoseala nu poate să se păstreze în acești parametri prin metodele obișnuite de curățare...

Avantajele sistemelor integrate

28 februarie 2012
Din faza de proiectare până la recepţie, compatibilitatea materialelor şi sistemelor e esenţială. De prea multe ori, produse de calitate folosite în sisteme nepotrivite se irosesc, apărând costuri suplimentare pentru antreprenori şi beneficiari. Avantajul major al furnizorului unic rezidă în perfecta corelare a calităţilor funcţionale, în expertiza dezvoltată de-a lungul timpului şi în posibilitatea beneficiarilor de a dispune de o soluţie completă.

Istoria Linoleumului

28 februarie 2012
Devenit in decursul timpului unul dintre cele mai folosite materiale de acoperire pentru pardoseli, linoleumul a fost inventat intamplator (ca atatea si atatea alte descoperiri epocale) de catre englezul Frederick Walton, in anul 1860.

Linoleum Forbo

28 februarie 2012
Cand vine vorba despre linoleum, majoritatea romanilor au in fata ochilor materialul sintetic care, din motive financiare, a inlocuit parchetul din blocurile ultimilor ani ai comunismului glorios. Situatia nu e cu nimic mai fericita azi, cand sub aceasta titulatura comerciantii ofera cumparatorilor o gama variata de musamale, viniluri ori alti compusi sintetici, fara a-i pune nicicum in tema asupra a ceea ce cumpara de fapt.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli