Linoleum pentru obiecte de mobilier

Elastice » Linoleum | 07 martie 2018

 

Furniture Linoleum este un material unic, realizat exclusiv din materii prime naturale și regenerabile, aplicabil pe elemente de mobilier precum birouri, scaune, dulapuri, uși și table de scris.

Materialul este în mod natural flexibil și se poate aplica pe toate tipurile de structuri. În plus, are un aspect mat și se simte cald la atingere. Pe lângă variantele clasice de gri și negru, e disponibil și într-o gamă de nuanțe proaspete și colorate, fiind recunoscut pentru eleganță și durabilitate.

 

Proprietățile sale estetice și tactile unice asigură oricărui obiect de mobilier un caracter inconfundabil. Combinația unei suprafețe mate cu o textură caldă și fină garantează mobilierului un aspect și o atingere deosebite.

 

Ușor de aplicat

Dată fiind flexibilitatea naturală a linoleumului se pot crea forme organice și speciale. Se livrează în rolă și se poate aplica deopotrivă orizontal și vertical, ca și pe suprafețe curbe.

 

Igienic & antistatic

Compoziția naturală și finisajul special al suprafeței asigură un comportament antistatic natural al materialului. Suprafața rezistă activ la formarea încărcărilor statice și împiedică pătrunderea prafului sau murdăriei.

 

Nu rămân urme de amprente

Suprafața naturală a linoleumului are o calitate unică care o face foarte indicată pentru obiectele de mobilier – nu rămân deloc amprente!

 

Eleganță simplă

Gama de culori clasice e completată de numeroase nuanțe proaspete și colorate, permițându-vă să vă amenajați obiectele de mobilier în cele mai moderne tendințe.

 

Avantejele Furniture Linoleum

Materialul oferă avantaje unice deopotrivă pentru beneficiari și producători de mobilier:

 

Avantaje unice pentru beneficiari

-          material cald și confortabil la atingere

-          suprafață mată

-          material natural

-          alegere prietenoasă cu mediul

-          nu rămân urme de amprente

-          antistatic

-          culori vibrante și durabile

-          material pe care se scrie plăcut

 

Avantaje unice pentru producători

-          flexibilitate

-          aplicare facilă

-          adecvat pentru numeroase tipuri de substraturi

-          procesare similară cu a lemnului

-          se poate lipi

-          se poate aplica manual și industrial

 

Un material premiat

Forbo Furniture Linoleum este unanim recunoscut pentru excepționala combinație de calități estetice și funcționale, deținând numeroase premii și distincții între care amintim: premiul Red Dot Design, premiul pentru design industrial și premiul Interzum.

 

Montaj

Furniture Linoleum se poate monta ușor pe toate materialele uzuale, precum MDF, OSB, PAL, dar și oțel sau materiale compozite.

 

Forbo Flooring Systems este o prezență globală pe piața de linoleum, PVC, mochetă, Flotex, sisteme de bariere de praf, dezvoltând pe langă acestea o gamă completă de produse profesionale de întreținere. Toate produsele Forbo combină un nivel ridicat de funcționalitate și durabilitate cu dezideratele ecologice.

 

www.forbo-flooring.com

Contact: sandra.stoian@forbo.com

 

Sisteme profesionale pentru pardoseli