Pardoseli » Lucrari de referinta

Fonoizolație cu URSA GLASSWOOL TSP pentru un proiect rezidențial de excepție

14 martie 2019
Continuăm seria de lucrări care au inclus izolarea fonică și termică a pardoselilor cu vată minerală de sticlă URSA GLASSWOOL TSP. De această dată, avem un proiect rezidențial realizat în București, premiat la multe concursuri interne și internaționale, precum Anuala de Arhitectură București, nominalizat la concursuri de prestigiu precum World Architecture Festival, Mies van der Rohe și altele.

Pardoseli pentru o clinică privată de oftalmologie din Cluj-Napoca

14 martie 2019
În toamna anului trecut a fost deschisă la Cluj-Napoca una dintre cele mai performante unități medicale din țară, Clinica Oculens. Dotată cu aparatură medicală de ultimă generație și reunind o echipă de medici cu experiență, această clinică de oftalmologie este în același timp și un reper în proiectele medicale din România din perspectiva condițiilor create pentru pacienți și personalul angajat.

Noi pardoseli medicale montate în sistem Forbo Eurocol

31 decembrie 2018
Portofoliul remarcabil de lucrări realizate în România cu materiale de montaj Forbo Eurocol se lărgește permanent. De data aceasta, vă prezentăm execuția unor pardoseli PVC într-o clinică de ortopedie și vertebrologie din București, pentru care beneficiarul a optat în majoritatea spațiilor medicale și de acces.

Pardoseli călduroase și silențioase cu URSA GLASSWOOL TSP

31 decembrie 2018
Izolarea fonică a pardoselilor este recomandată de toți specialiștii în acustica construcțiilor, din motive de confort și de bună vecinătate; nu rare sunt cazurile în care apar discuții între vecini din cauza obiectelor căzute pe pardoseală, a zgomotelor de pași care străbat clădirea pe verticală, a sunetelor de diverse tonalități care ajung de la un etaj la altul, stricând liniștea căminelor și buna conviețuire.


Pardoseală PVC în sistem Forbo Eurocol la Spitalul Municipal Fălticeni

25 septembrie 2018
Spitalul Municipal din Fălticeni va beneficia în curând de noi spații medicale, amenajate în apropiere de vechiul corp din Str. Mihai Eminescu, existent încă de pe timpul domniei lui Alexandru Ioan Cuza (1860). O aripă nouă, dotată cu aparatură modernă și finisată după cele mai recente standarde de calitate, se va alătura celor șapte corpuri existente ale unității medicale.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli