Pardoseli » Lucrari de referinta

Hotelul de brand și pardoselile personalizate

19 decembrie 2017
Piața hotelieră reprezintă un segment de referință pentru producătorii, furnizorii și montatorii de pardoseli - și aceasta nu doar datorită suprafețelor mari abordate într-o lucrare de gen. La rigoare, un hotel, chiar și unul de dimensiuni importante, nu are suprafețe mai mari de acoperit decât alt tip de clădire, precum un imobil rezidențial, de birouri sau centru comercial.

Pentru birouri și spații cu aparatură de înaltă fidelitate

18 iunie 2017
În noiembrie anul trecut a fost deschis în municipiul Cluj-Napoca sediul unei prestigioase companii germane specializate în soluții tehnologice și științifice în industria biotehnologică, Stratec Biomedical. Pardoselile de mochetă și PVC, cu proprietăți particulare, mai ales din perspectiva conductivității electrice și a emisiilor de substanțe organice volatile, au fost montate cu ajutorul unor adezivi Wakol, materiale de asemenea cu proprietăți speciale din aceste puncte de vedere, obținute cu exigențe sporite pentru a respecta cele mai stricte norme de protecție a mediului.

Eleganța mochetei într-o sală de evenimente

29 decembrie 2016
Vă prezentăm în aceste pagini o lucrare ce a constat în realizarea pardoselilor pentru două spații prevăzute a deveni exclusiv saloane pentru evenimente. Acestea ocupă două niveluri ale unei clădiri noi din București (zona Bd. Ferdinand - Șoseaua Pantelimon) și s-a optat pentru mochetă în cea mai mare parte, având fiecare câte un ring central pentru dans, realizat cu rășină epoxidică decorativă.

Tradițional și modern – pardoseală din rășină sintetică, model rustic

13 iulie 2016
Folosirea materialelor moderne pentru pardoseli nu exclude nici pe departe legătura cu tradiția, lucru care se poate realiza în mod excepțional din direcția designului. De asemenea, modelele unui spațiu tradițional românesc, în variantele sale consacrate, arhaice, pot fi valorificate și duse la un alt nivel, sublimate cu ajutorul unor materiale inovative, ofertante ca flexibilitate și posibilități de creație.

Eleganță, discreție, durabilitate – birouri cu parchet antichizat

10 aprilie 2016
Biroul modern are câteva atribute de care specialiștii țin cont atunci când concep o amenajare, respectiv când aleg și realizează pardoselile. Acesta nu mai este acel spațiu în care ”se stă și se lucrează”, ci este caracterizat de dinamism,atractivitate, comunicare, respectiv un control cât mai atent al comunicării. Trebuie obținut acel echilibru între deschidere și garantarea discreției, în anumite cazuri.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli