Pardoseli » Lucrari de referinta

PVC omogen pentru o nouă clinică medicală privată

07 septembrie 2019
Serviciile medicale private capătă o pondere tot mai mare în sistemul de sănătate din România, iar de obicei acestea vin cu un plus de calitate în ceea ce privește confortul locațiilor, personalizarea spațiilor în raport cu pacienții, cu afecțiunile acestora. Dotările sunt la standarde foarte ridicate, dar și aspectele legate de ambianță sunt luate în calcul;

Proiecte de excepție cu URSA GLASSWOOL TSP

11 iunie 2019
Clădirile rezidențiale sunt considerate în mod eronat ”mai ieftine”, pe considerentele că instalațiile, finisajele sau izolațiile pot fi mai puțin calitative decât, să zicem, la un hotel, sau un imobil de birouri. În fond, locuința ar trebui să fie cea mai confortabilă, pentru că ea reprezintă căminul, locul în care oamenii se relaxează, se odihnesc, petrec momente importante ale vieții. Iar pentru aceasta, au nevoie de intimitate, netulburați de zgomotul străzii și, mai cu seamă de vecini.

Fonoizolație cu URSA GLASSWOOL TSP pentru un proiect rezidențial de excepție

14 martie 2019
Continuăm seria de lucrări care au inclus izolarea fonică și termică a pardoselilor cu vată minerală de sticlă URSA GLASSWOOL TSP. De această dată, avem un proiect rezidențial realizat în București, premiat la multe concursuri interne și internaționale, precum Anuala de Arhitectură București, nominalizat la concursuri de prestigiu precum World Architecture Festival, Mies van der Rohe și altele.

Pardoseli pentru o clinică privată de oftalmologie din Cluj-Napoca

14 martie 2019
În toamna anului trecut a fost deschisă la Cluj-Napoca una dintre cele mai performante unități medicale din țară, Clinica Oculens. Dotată cu aparatură medicală de ultimă generație și reunind o echipă de medici cu experiență, această clinică de oftalmologie este în același timp și un reper în proiectele medicale din România din perspectiva condițiilor create pentru pacienți și personalul angajat.

Noi pardoseli medicale montate în sistem Forbo Eurocol

31 decembrie 2018
Portofoliul remarcabil de lucrări realizate în România cu materiale de montaj Forbo Eurocol se lărgește permanent. De data aceasta, vă prezentăm execuția unor pardoseli PVC într-o clinică de ortopedie și vertebrologie din București, pentru care beneficiarul a optat în majoritatea spațiilor medicale și de acces.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli