Deko
Bife Sim 2018

ULTIMELE STIRI

Elis Pavaje incepe productia in cea de-a treia fabrica, din nordul Moldovei

Bucuresti 20.09.2017. Elis Pavaje demareaza productia la Sec...

Tendințele în mobilă, în lumina reflectoarelor BIFE-SIM 2017

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, ...

BIFE-SIM 2017 vă invită să descoperiți fascinanta lume a mobilei!

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă...

ELIS PAVAJE LANSEAZA NOI PRODUSE PENTRU GRADINA

Elis Pavaje a lansat pe piața românească o serie de produ...

Elis Pavaje:lansarea la Stoenești a celui mai mare showroom de pavele, la implinirea a 10 ani

Elis Pavaje a deschis joi, 8 iunie 2017, la Fabrica Stoeneș...

Creștere Bosch cu două cifre la vânzările de scule electrice

Departamentul ”Tehnologie pentru Constructii si Energie”...

Majorare cu 11.7% a cifrei de afaceri pentru compania ELIS PAVAJE in 2016

Bucuresti, 20.02.2017. Compania Elis Pavaje si-a intarit in ...


Pardoseli » Lucrari de referinta

PVC eterogen pentru o grădiniță din Ploiești

22 decembrie 2015
În vara anului 2015, firma Bauflooring din Ploiești a realizat acoperirea pardoselilor interioare pentru grădinița Hello Kids din același oraș, o lucrare cu exigențe ridicate din punct de vedere estetic și calitativ. În general, pardoselile pentru grădinițe necesită o atenție deosebită la alegerea materialelor, asigurarea continuității suprafeței obținute, crearea unui mediu sigur și atractiv pentru copii.  

Spitalul de recuperare Polaris Medical - Cluj

14 septembrie 2015
În luna august a acestui an a fost inaugurat, în localitatea Suceagu din apropierea municipiului Cluj-Napoca, un spital de recuperare medicală ale cărui pardoseli au fost acoperite cu covor PVC, folosindu-se pentru montaj gama de produse Forbo Eurocol Erfurt. Vă prezentăm în continuare această lucrare amplă executată de firma specializată Stadt Construct, datorită căreia pacienții și personalul medical pot beneficia de un tranzit sigur, comod, cu garanția că montajul va rezista pe termen lung, în cele mai dure condiții de exploatare.

Recondiționarea pardoselilor la restaurantul ”The Harbour”

14 septembrie 2015
Recondiționările pardoselilor din lemn au o importanță definitorie în cadrul renovărilor generale, din perspective diverse, începând cu siguranța traficului și încheind cu estetica. Vă prezentăm o asemenea lucrare, care a constat în șlefuire și aplicarea unui strat de ulei special, menită să aducă un aer de prospețime, de schimbare, necesar pentru un restaurant preocupat atât de buna funcționare, cât și de imagine.

Deck Relazzo de la Rehau pentru un mare complex rezidențial de lux

27 iunie 2015
Dukley Gardens din Budva - Muntenegru este unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare de lux ce se realizează în acest moment în Europa: 36 de imobile cu 202 apartamente, la malul Mării Adriatice, însumând circa 40.000 mp, la care se adaugă aproximativ 20.000 mp de terase, alei și balcoane cu vedere la mare, ce ridică sensibil valoarea investiției. Pentru pardoselile acestor amenajări exterioare, se folosește decking Relazzo de la Rehau, confirmând calitatea sistemelor WPC realizate de acest renumit producător.

Parchet nou pentru centrul social din Roadeș - Brașov

27 iunie 2015
Din 2008, de când Fundația Peter Maffay a apărut în satul Roadeș din judeșul Brașov, aici s-au petrecut o mulțime de lucruri extraordinare: restaurarea bisericii, extinderea casei parohiale, construcția sau refacerea mai multor obiective - o casă de vacanță terapeutică pentru copiii traumatizați, un atelier de tâmplarie, o casă de oaspeți, un sistem de fitoepurare, o fermă și un dispensar. La acest proiect și-au adus contribuția benevol și parchetari din Germania și România, care, cu ajutorul unor furnizori de materiale autohtoni, au acoperit cu parchet de stejar, în luna mai 2015, cei 145 mp ai sălii de spectacole din acest complex. 

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli