Pardoseli » Lucrari de referinta

Eleganță, discreție, durabilitate – birouri cu parchet antichizat

10 aprilie 2016
Biroul modern are câteva atribute de care specialiștii țin cont atunci când concep o amenajare, respectiv când aleg și realizează pardoselile. Acesta nu mai este acel spațiu în care ”se stă și se lucrează”, ci este caracterizat de dinamism,atractivitate, comunicare, respectiv un control cât mai atent al comunicării. Trebuie obținut acel echilibru între deschidere și garantarea discreției, în anumite cazuri.

PVC eterogen pentru o grădiniță din Ploiești

22 decembrie 2015
În vara anului 2015, firma Bauflooring din Ploiești a realizat acoperirea pardoselilor interioare pentru grădinița Hello Kids din același oraș, o lucrare cu exigențe ridicate din punct de vedere estetic și calitativ. În general, pardoselile pentru grădinițe necesită o atenție deosebită la alegerea materialelor, asigurarea continuității suprafeței obținute, crearea unui mediu sigur și atractiv pentru copii.  

Spitalul de recuperare Polaris Medical - Cluj

14 septembrie 2015
În luna august a acestui an a fost inaugurat, în localitatea Suceagu din apropierea municipiului Cluj-Napoca, un spital de recuperare medicală ale cărui pardoseli au fost acoperite cu covor PVC, folosindu-se pentru montaj gama de produse Forbo Eurocol Erfurt. Vă prezentăm în continuare această lucrare amplă executată de firma specializată Stadt Construct, datorită căreia pacienții și personalul medical pot beneficia de un tranzit sigur, comod, cu garanția că montajul va rezista pe termen lung, în cele mai dure condiții de exploatare.

Recondiționarea pardoselilor la restaurantul ”The Harbour”

14 septembrie 2015
Recondiționările pardoselilor din lemn au o importanță definitorie în cadrul renovărilor generale, din perspective diverse, începând cu siguranța traficului și încheind cu estetica. Vă prezentăm o asemenea lucrare, care a constat în șlefuire și aplicarea unui strat de ulei special, menită să aducă un aer de prospețime, de schimbare, necesar pentru un restaurant preocupat atât de buna funcționare, cât și de imagine.

Deck Relazzo de la Rehau pentru un mare complex rezidențial de lux

27 iunie 2015
Dukley Gardens din Budva - Muntenegru este unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare de lux ce se realizează în acest moment în Europa: 36 de imobile cu 202 apartamente, la malul Mării Adriatice, însumând circa 40.000 mp, la care se adaugă aproximativ 20.000 mp de terase, alei și balcoane cu vedere la mare, ce ridică sensibil valoarea investiției. Pentru pardoselile acestor amenajări exterioare, se folosește decking Relazzo de la Rehau, confirmând calitatea sistemelor WPC realizate de acest renumit producător.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli