Pardoseli » Lucrari de referinta

Terasă-ponton Relazzo pentru un restaurant din Herăstrău

24 martie 2015
Odată cu venirea sezonului cald, terasa intră în centrul atenției, fie că este vorba despre o locuință, o casă de vacanță, un restaurant, hotel, sau chiar un centru comercial ori imobil de birouri. Această terasă trebuie să aibă un stil propriu, în ton sau nu cu restul spațiului construit, și să arate permanent impecabil, chiar dacă este supusă condițiilor meteo variabile.

Stejar masiv cu butoni din frasin tratat termic

12 ianuarie 2015
Lucrările prezentate în această revistă au calități estetice deosebite, desigur, dar ceea ce urmărim este mai cu seamă calitatea materialelor, priceperea montatorilor și perspectivele legate de rezistența în timp a acestor pardoseli. Sunt lucruri care nu se văd în detaliu în fotografii, care trebuie privite direct, pipăite, evaluate împreună cu întreaga locuință.

Parchet triplu stratificat pentru o locuință de lux – montaj cu sistem Mapei

12 ianuarie 2015
Vă prezentăm în continuare o lucrare rezidențială deosebită din portofoliul Mapei România, care a constat în acoperirea cu parchet triplu stratificat a peste 300 m2 de pardoseală, inclusiv a 32 de trepte pentru scări, într-o locuință exclusivistă din Brașov. Lucrările de consolidare și hidroizolare a stratului suport, aplicarea de șapă autonivelantă, montarea propriu-zisă a parchetului și curățarea suprafețelor prefinisate din lemn au fost executate de firma Wood Style S.R.L. cu materiale Mapei, sub directa coordonare a specialiștilor acestui producător.

Execuția corectă a pardoselilor (I)

12 ianuarie 2015
Prin publicarea acestor pagini, inspirate de Normativul privind proiecterea, execuția și asigurarea calității pardoselilor la construcțiile civile, și din care intenționăm să facem un serial, dorim să arătăm că pardoselile nu sunt niște finisaje care trebuie lăsate doar la latitudinea beneficiarului, pe care montatorul îl servește necondiționat. Trebuie să fim convinși cu toții (arhitecți, montatori, antreprenori, beneficiari) că pardoseala este o lucrare ce implică responsabilitate și norme, efecte nedorite pentru cei care nu le respectă.

Pardoseli din lemn pentru Domeniul Manasia – montaj cu Forbo Bonding Systems

01 octombrie 2014
Domeniul Manasia, denumit și Ansamblul Hagianoff, este situat la 50 de kilometri de București (lângă Urziceni, Județul Ialomița). El a fost inclus pe lista monumentelor istorice de clasă A și a fost renovat recent, în urma unei investiții private. Pentru realizarea pardoselilor din lemn, s-au folosit produsele profesionale Forbo Bonding Systems, care au fost puse în operă de firma Natural Home Parchet.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli