Deko
Bife Sim 2018

ULTIMELE STIRI

Elis Pavaje incepe productia in cea de-a treia fabrica, din nordul Moldovei

Bucuresti 20.09.2017. Elis Pavaje demareaza productia la Sec...

Tendințele în mobilă, în lumina reflectoarelor BIFE-SIM 2017

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, ...

BIFE-SIM 2017 vă invită să descoperiți fascinanta lume a mobilei!

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă...

ELIS PAVAJE LANSEAZA NOI PRODUSE PENTRU GRADINA

Elis Pavaje a lansat pe piața românească o serie de produ...

Elis Pavaje:lansarea la Stoenești a celui mai mare showroom de pavele, la implinirea a 10 ani

Elis Pavaje a deschis joi, 8 iunie 2017, la Fabrica Stoeneș...

Creștere Bosch cu două cifre la vânzările de scule electrice

Departamentul ”Tehnologie pentru Constructii si Energie”...

Majorare cu 11.7% a cifrei de afaceri pentru compania ELIS PAVAJE in 2016

Bucuresti, 20.02.2017. Compania Elis Pavaje si-a intarit in ...


Pardoseli » Lucrari de referinta

Covoare PVC în școli și magazine pentru copii

17 iulie 2014
Pardoselile amplasate în spații destinate copiilor trebuie să fie rezistente și sigure, iar pentru aceasta vom acorda importanță nu doar stratului final, ci întregului sistem de pardoseală, inclusiv materialelor de montaj, așa cum exemplificăm prin următoarele lucrări de referință realizate cu ajutorul produselor Forbo Bonding.

Montaj: terase și scări pentru o grădină de vis

22 aprilie 2014
Terasele în aer liber, puncte de reper pentru amenajările exterioare rezidențiale, sunt privite și ca extensii ale zonelor de relaxare și socializare din locuințe, de aceea se caută pentru pardoselile lor materiale de calitate premium. În alegerea acestor materiale performante, care să aducă în același loc esteticul, practicul și rezistența în timp, se optează tot mai des pentru deck-ul din compozite tip WPC – este și cazul lucrării de față, unde montatorii au dovedit profesionalism și flexibilitate la situația de șantier, pe măsura exigențelor ridicate ale beneficiarului.

Training si implicare sociala pentru tinerii parchetari

21 ianuarie 2013
Profesionalismul, dorința de perfecționare și voluntariatul în scopuri nobile au stat la baza unei inițiative în urma căreia două unități de învățământ din Sibiu au beneficiat de renovarea a circa 300 mp de pardoseli din lemn, vechi de peste 40 de ani și deteriorate. Actorii acestei acțiuni au fost Școala de Meserii Dr. Iuga de Săliște, Primăria Municipiului Sibiu, firma Alveco Montaj SRL, o serie de firme din întreaga țară care și-au trimis angajații pentru a participa.

Expresivitate si limbaj plastic într-un spatiu functional

21 ianuarie 2013
Acest proiect face parte dintr-o serie amplă de amenajări pentru lanțul de spitale și clinici „Regina Maria"; astfel, a existat de la bun început un concept de ansamblu, unic în abordare în România, în contextul în care numele și sursa de inspirație, plecând de la personalitatea admirabilă și prestigioasă a Reginei Maria, a impus o tratare a temei cu mult respect și grație, latura estetică având un rol dominant.

Maternitatea Regina Maria din Bucuresti

21 ianuarie 2013
Execuția pardoselilor dintr-o unitate  medicală modernă presupune o provocare suplimentară: aceste pardoseli să fie corespunzătoare din perspectiva normelor care trebuie îndeplinite sub aspectul utilității, întreținerii, rezistenței și, în același timp, să confere spațiului o notă caldă, familiară, cumva diferită de atmosfera sobră, intimidantă a spitalelor”tradiționale”.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli