Pardoseli » Lucrari de referinta

Pardoseli din lemn pentru Domeniul Manasia – montaj cu Forbo Bonding Systems

01 octombrie 2014
Domeniul Manasia, denumit și Ansamblul Hagianoff, este situat la 50 de kilometri de București (lângă Urziceni, Județul Ialomița). El a fost inclus pe lista monumentelor istorice de clasă A și a fost renovat recent, în urma unei investiții private. Pentru realizarea pardoselilor din lemn, s-au folosit produsele profesionale Forbo Bonding Systems, care au fost puse în operă de firma Natural Home Parchet.

Covoare PVC în școli și magazine pentru copii

17 iulie 2014
Pardoselile amplasate în spații destinate copiilor trebuie să fie rezistente și sigure, iar pentru aceasta vom acorda importanță nu doar stratului final, ci întregului sistem de pardoseală, inclusiv materialelor de montaj, așa cum exemplificăm prin următoarele lucrări de referință realizate cu ajutorul produselor Forbo Bonding.

Montaj: terase și scări pentru o grădină de vis

22 aprilie 2014
Terasele în aer liber, puncte de reper pentru amenajările exterioare rezidențiale, sunt privite și ca extensii ale zonelor de relaxare și socializare din locuințe, de aceea se caută pentru pardoselile lor materiale de calitate premium. În alegerea acestor materiale performante, care să aducă în același loc esteticul, practicul și rezistența în timp, se optează tot mai des pentru deck-ul din compozite tip WPC – este și cazul lucrării de față, unde montatorii au dovedit profesionalism și flexibilitate la situația de șantier, pe măsura exigențelor ridicate ale beneficiarului.

Training si implicare sociala pentru tinerii parchetari

21 ianuarie 2013
Profesionalismul, dorința de perfecționare și voluntariatul în scopuri nobile au stat la baza unei inițiative în urma căreia două unități de învățământ din Sibiu au beneficiat de renovarea a circa 300 mp de pardoseli din lemn, vechi de peste 40 de ani și deteriorate. Actorii acestei acțiuni au fost Școala de Meserii Dr. Iuga de Săliște, Primăria Municipiului Sibiu, firma Alveco Montaj SRL, o serie de firme din întreaga țară care și-au trimis angajații pentru a participa.

Expresivitate si limbaj plastic într-un spatiu functional

21 ianuarie 2013
Acest proiect face parte dintr-o serie amplă de amenajări pentru lanțul de spitale și clinici „Regina Maria"; astfel, a existat de la bun început un concept de ansamblu, unic în abordare în România, în contextul în care numele și sursa de inspirație, plecând de la personalitatea admirabilă și prestigioasă a Reginei Maria, a impus o tratare a temei cu mult respect și grație, latura estetică având un rol dominant.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli