Pardoseli » Lucrari de referinta

Maternitatea Regina Maria din Bucuresti

21 ianuarie 2013
Execuția pardoselilor dintr-o unitate  medicală modernă presupune o provocare suplimentară: aceste pardoseli să fie corespunzătoare din perspectiva normelor care trebuie îndeplinite sub aspectul utilității, întreținerii, rezistenței și, în același timp, să confere spațiului o notă caldă, familiară, cumva diferită de atmosfera sobră, intimidantă a spitalelor”tradiționale”.

Lucrari de exceptie

22 august 2012
O lucrare de importanță națională, de interes public major, care implică suprafețe mari de pardoseli ce vor fi supuse unui trafic intens, nu poate fi abordată decât cu materiale de cea mai bună calitate, cu un comportament verificat în timp, care să reprezinte mai târziu repere de execuție.

O biblioteca peste standardele europene: Biblioteca Nationala a Romaniei

04 mai 2012
La sfarsitul anului trecut a fost inaugurat noul sediu al Bibliotecii Nationale, urmand ca din primavara acestui an sa poata intra primii cititori. Cei care patrund in aceasta cladire raman impresionati de amploarea spatiilor, de calitatea finisajelor, inainte de a cere prima carte pentru lectura. Este o lucrare noua, pe care suntem datori sa v-o prezentam, in virtutea atributelor ei.

Pardoseli moderne pentru școli de muzică

29 februarie 2012
Unitățile de învățământ au nevoie, prin excelență, de pardoseli rezistente, cu aderență bună, ușor de curățat și nu foarte dure la impact. De asemenea, trebuie luată în calcul și latura estetică, mai ales pentru un liceu de arte frumoase: o școală de muzică din Sectorul 3 al Capitalei. Nu în ultimul rând, s-a ținut cont de acustica spațiilor, de folosirea unor materiale care să nu producă reverberații.

Lucrare de referinta - Montaj parchet masiv

28 februarie 2012
Putini beneficiari au sansa ca la finalul lucrarilor casa lor sa arate astfel. Secretul unei asemenea reusite se traduce insa in putine cuvinte: profesionalism, seriozitate, resurse si materiale de calitate. Am avut in minte tema unei lucrari a editiei inca de cand am decis sa scoatem revista.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli