Ultimele stiri » Pardoseli

BIFE-SIM dezvăluie tendințele 2019/2020 în mobilier și design interior!

11 septembrie 2019
BIFE-SIM 2019, târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii, își deschide porțile între 12 și 15 septembrie 2019 la ROMEXPO! Târgul este organizat conceptual în 6 saloane care vor facilita accesul vizitatorilor în zonele care îi interesează în mod deosebit și le vor permite alegeri informate și inspirate: Salonul Clasic, Salonul Design, Salonul Confort, Salonul Bucătării, Salonul Decorațiuni și Corpuri de Iluminat și Salonul Echipamente, Mașini, Utilaje, Materii Prime și Accesorii.

Compania Elis Pavaje lansează un concept estetic de design exterior

22 mai 2019
Amenajarea curții și grădinii a devenit în zilele noastre un lucru extrem de important, care completează și întregește arhitectura casei din punct de vedere practic și estetic. Pentru că amenajarea exterioară contribuie la funcționalitatea și confortul celor ce locuiesc în casă, Elis Pavaje vă inspiră cu lansarea a 4 noi stiluri integrate de amenajare a spațiilor deschise.

Sketch to Reality Awards

08 mai 2019
Sketch to Reality Awards este o competitie adresata oricarui arhitect sau designer interior profesionist din Romania. In cadrul competitei, fiecare participant isi expune cel mai important proiect pe care il va dezvolta in anul 2019 pentru a-l pune la bataie alaturi de proiecte ale altor profesionisti din intreaga tara.

Master Builders Solutions® prezinta sistemele pentru pardoseli Ucrete la IFFA 2019 – cel mai mare targ mondial de industrie a carnii

08 mai 2019
Prezenti la IFFA, cel mai mare targ mondial de industrie a carnii, desfasurat intre 4 si 9 mai la Frankfurt pe Main, expertii diviziei Master Builders Solutions din cadrul BASF au expus Ucrete, cel mai performant sistem de pardoseli igienice existent pe piata. La standul companiei vizitatorii au putut veni in contact cu un design de pardoseala care scoate in evidenta perspective neobisnuite si inovative, asigurand totodata calitatile unice ale gamei Ucrete pentru industrie, brandul aniversand anul acesta 50 de ani.

Începe CONSTRUCT - AMBIENT EXPO – o manifestare de top pentru domeniul construcţiilor și amenajărilor interioare

11 martie 2019
Cei care doresc să afle care suntnoutățile în materie de amenajări interioare și exterioare sunt așteptați în perioada 14 -17 martie, în Pavilionul B2 din Centrul Expozițional ROMEXPO,  la CONSTRUCT – AMBIENT EXPO – o manifestare expozițională care aduce în prim plan proiecte inovatoare pentru industria construcțiilor și cea a amenajărilor interioare.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli