Marmoleum Solid - un nou linoleum pentru o nouă generație!

Elastice » Elastice | 18 iunie 2017

În luna aprilie 2017, Forbo Flooring System a lansat colecția Marmoleum Solid, un nou Linoleum pentru o nouă generație, constând din nu mai puțin de 5 game impresionante. Una dintre acestea, Marmoleum Cocoa, un linoleum cu adaos din cacao natural care-i potențează feelingul tactil și creează un aspect vizual organic, a primit deja premiul iF Product Design Award 2017. A doua inovație premiată constă în gama Marmoleum Slate (ardezie), formată din elemente de linoleum embosate cu un model aleatoriu caracteristic ardeziei.

 

Marmoleum Cocoa

Producția de ciocolată în Olanda datează din secolul 19 și e localizată în aceeași regiune unde Forbo Flooring Systems produce linoleum de peste o sută de ani. Reciclarea de șeu rilor din industria ciocolatei e un exemplu elocvent al efor turilor continue ale grupului Forbo de a inova, linoleumul fiind materialul original și cel mai sustenabil pentru pardoseli elas tice. Marmoleum Cocoa e disponibil într-o colecție de 5 tonuri telurice prezentate sub denumirile atractive de ciocolată albă, cu lapte, neagră, earl grey și mystery blue(s).

 

Marmoleum Slate

Modelele de piatră și beton au fost mereu parte a designului tradițional de linoleum și-și au originea în variantele clasice cu aspect marmorat folosite și azi mai ales în spații educaționale și medicale în care se impun calitățile bacteriostatice ale produsului.

 

Există 5 varietăți de ardezie - de la antracit închis la versiuni mai deschise ca și 2 calități în care cuprul și tonurile metalice sunt mixate pentru a crea un joc atractiv la suprafața ardeziei.

Marmoleum solid

Celelalte game ale colecției Marmoleum Solid sunt la fel de spectaculoase – culorile proaspete uni ale gamei Walton (numită astfel în cinstea inventatorului materialului) subliniază deopotrivă moștenirea acestui clasic și aspectul modern. Marmoleum Concrete, un model popular cu aspect de beton introdus în colecția inițială Marmoleum Solid, a fost extins prin noi culori și texturi care corespund cu elemente ale gamei Marmoleum Piano, cea de-a cincea colecție prezentată în cadrul Marmoleum Solid.

Marmoleum Piano e o gamă de succes verificată în timp, în nuanțe uni, care a fost regândită și prezintă acum un aspect deosebit în culorile cerului, soarelui, ierbii și pământului. În multe feluri, Marmoleum Solid demonstrează că pardoselile din linoleum au capacitatea de a trece dincolo de clasicele structuri marmorate generând soluții adaptate zilelor noastre. Marmoleum Solid oferă pardoseli spectaculoase pentru segmentul office, retail sau hotelier, creând un

mediu interior proaspăt, sigur, igienic și confortabil.

Forbo Flooring Systems este o prezență globală pe piața de linoleum, PVC, mochetă, Flotex, sisteme de bariere de praf, dezvoltând pe langă acestea o gamă completă de produse profesionale de întreținere. Toate produsele Forbo combină un nivel ridicat de funcționalitate și durabilitate cu dezideratele ecologice.

 

www.forbo-flooring.com

contact: sandra.stoian@forbo.com

Sisteme profesionale pentru pardoseli