Materiale de top pentru finisaje exclusiviste

Parchet » Parchet | 24 martie 2015
parchet Costa MitBazându-se pe o selecție a materialelor de cea mai bună calitate la prețuri corecte, Costa Mit vine în ajutorul celor care vor să găsească într-un singur loc o ofertă largă de produse pentru pardoseli.  

•    Parchet masiv din diferite esențe (stejar, fag, salcâm) realizat în modele variate: englezesc, mozaic, Versailles, industrial etc.. Costa Mit pune la dispoziție și montaj cu ajutorul unor echipe profesioniste, care respectă etapele de lucru și folosesc doar produse și echipamente specializate, oferind garanție pentru lucrările realizate.
•    Parchet triplustratificat Karelia (Finlanda) - unul dintre brandurile premium incontestabile, disponibil într-o gamă largă de esențe europene sau exotice, nuanțe și texturi. Cu o grosime totală de 14 mm și stratul de uzură de 3,5 mm, este protejat cu 5 straturi de poliuretan acrilic, ceea ce îl face potrivit atât pentru locuințe, cât și pentru spații publice.
•    Pardoseli laminate Egger, care au dus materialele compozite ecologice pe bază de lemn la un nou nivel de percepție, echivalent pardoselilor high-end. Noile colecții oferă nu doar un design inovativ, inspirat de natură și de noile tendințe, ci și montaj rapid, întreținere ușoară și rezistență la apă pentru colecțiile dedicate.
•    Deck – pardoseli din lemn de esențe autohtone sau exotice, pentru terase, piscine, căi de acces și alte amenajări exterioare care se doresc elegante, practice și cât mai apropiate de natură.
•    Uși Classen de calitate germană, cu decoruri variate și elemente de feronerie cu un aspect elegant, care pot fi încorporate în amenajări deosebite, în ton cu pardoselile și celelalte elemente de design. Structura interioară le conferă ușilor o rezistență și o stabilitate deosebită, mult peste standardele în construcții.

Costa Mit S.R.L.
Calea Floreasca nr. 49
E-mail: costamit@yahoo.com
Tel. : 0728 306 996 Cătălin Măiceanu
0744 145 391 Nina Măiceanu
www.costamit.ro; www.parchet-stratificat.com
http://parchet-masiv.ro
facebook: Terasa Lemn Deck

Sisteme profesionale pentru pardoseli