MOBILA EXPO 2019, cel mai important eveniment dedicat industriei mobilei

Pardoseli » Evenimente | 31 decembrie 2018

 

MOBILA EXPO– Târgul de mobilă cu vânzare – este locul unde găsești sute de piese de mobilier în variate stiluri și sfaturi potrivite pentru decorarea diferitelor spații interioare.

Evenimentul la care expun exclusiv producători de mobilă are loc între 14 și 17 martie 2019, în Centrul Expozițional ROMEXPO.

Modernul și clasicul, tradiționalul și contemporanul se vor îmbina în liniile decorative ale pieselor de mobilier ce pot fi achiziționate la MOBILA EXPO 2019.

Vizitatorii vor avea parte de o incursiune în universul diferitelor stiluri de amenajare. Aceștia vor discuta direct cu cei care proiectează și produc mobilă și care au experiența necesară pentru a furniza informații despre ce piese se potrivesc diferitelor spații de locuit sau celor destinate activităților profesionale.

De asemenea, cei prezenți vor putea alege dintre sute de oferte de mobilă, în funcție de bugetul de care dispun, camera care se dorește decorată sau stilul preferat.

MOBILA EXPOînseamnă mobilier la prețuri rezonabile, realizat în culori, materiale și finisaje aparținând stilurilor precum: minimalist, rustic, industrial, retro-vintage, eclectic sau cel al anilor ’50, mid-century modern, românesc și neoromânesc.

Târgul de mobilă cu vânzare este organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și Asociaţia Clubul Român de Mobilă (ACRM).

 

PROGRAM DE VIZITARE:
14-16 martie 2019: intre 10:00 – 18:00
17 martie 2019: intre 10:00 – 16:00

 

Mai multe despre detalii despre eveniment se găsesc pe www.mobila-expo.ro

Sisteme profesionale pentru pardoseli