Mocheta » Mochete

Teren de tenis cu mochetă specială și nisip ceramic

12 septembrie 2017
Tenisul este un sport tot mai căutat în rândul persoanelor active, al copiilor și adulților, prin urmare terenurile de tenis sunt des întâlnite în cadrul centrelor de agrement, al bazelor sportive, în resorturi hoteliere și chiar pe proprietăți particulare. Datorită noilor materiale și metode de punere în operă, un teren de tenis performant se poate realiza mult mai rapid și mai simplu, cu consumuri specifice reduse și fără a avea nevoie de întreținerea specială necesară unui teren tradițional cu zgură – de exemplu înlocuirea zgurii o dată la doi ani.

Produse de calitate pentru montajul profesional al diferitelor acoperiri de pardoseală

14 octombrie 2016
Având în vedere marea varietate de acoperiri de pardoseala, tipuri de montaj si destinatii ale spatiilor, cerintele pentru accesorii profesionale sunt tot mai crescute. SGH Metall- und Kunststoff-Technologie GmbH ofera de ani buni sub marca „Parkettfreund“ substraturi (underlays) pentru aproape toate tipurile de utilizari.

Aeroportul Henri Coandă – noul salon business

27 iunie 2015
În luna februarie a acestui an, în incinta Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti a fost deschis un nou salon de protocol, pentru pasagerii care caută un plus de confort în așteptarea plecării cu avionul. Amenajarea cu o suprafață de peste 250 mp și capacitate de 57 de locuri este remarcabilă prin compoziție și culori, pardoselile acoperite cu mochetă premium având un rol special.

Flotex - performanțele unei pardoseli bionice

01 octombrie 2014
Tehnologia bionică presupune transpunerea în practica inovatoare a unor metode, sisteme și soluții prin care natura a devenit mai eficientă, mai rezistentă, mai capabilă să evolueze. Acest transfer de tehnologie ”inventată” de plante și animale ajută la creearea unor produse cu un grad înalt de optimizare, fiind practic vârful de lance în cercetare și în producția materialelor de top.

Küberit: calitate reală și diversitate de opțiuni

17 iulie 2014
Oricât ar fi de frumos și de bine realizat, stratul final al pardoselii este incomplet fără acele elemente care delimitează, acoperă rosturile constructive sau de dilatare, fac treceri mici de nivel, marchează anumite muchii sau colțuri.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli